Sammenlign priser pĂĄ
Jeep Tandrem/kædekit

  • Sammenlign priser med 100+ forskellige værksteder
  • Spar penge nĂĄr bilen skal pĂĄ værksted
  • Bestil tid online med prismatch og 3 ĂĄrs FDM-godkendt garanti

En Jeep tandrem er en kritisk del af motoren, der skal vedligeholdes, for at motoren kan køre korrekt. En knækket tandrem kan forårsage alvorlig motorskade, så det er vigtigt at få din tandrem efterset og udskiftet, når det er nødvendigt. Fagfolkene hos AAMCO Transmissions & Auto Repair i Santa Ana, CA vil altid anbefale at udskifte tandremmen som en del af en rutine. vedligeholdelsesservice. En revnet eller knækket tandrem kan forårsage mange motorskader. Tandremmen er ansvarlig for at holde krumtapakslen, knastakslen og andre motordele i sync med hinanden. Hvis remmen går i stykker, stopper stemplerne og ventilerne i deres spor, hvilket forårsager store skader på motoren. Ud over skaderne forårsaget af brækket rem, vil motoren miste kraft og køre groft.

Udskiftning af tandrem: HvornĂĄr er det bedste tidspunkt?

En tandrem er en løkke af gummi eller stof med tænder på, der går i indgreb med tandhjulstænder på motorens krumtapaksel og knastaksel. Remmen synkroniserer rotationen af krumtapakslen og knastakslen, så ventilerne åbner og lukker på de rigtige tidspunkter. Tandremme holder normalt 60.000 til 100.000 miles, men de kan holde længere med korrekt vedligeholdelse. Hvis du hører en bankende lyd fra motoren, skal du kontrollere remmen for tegn på slid. Se efter slidte eller flossede kanter, revner og glasering (en skinnende plet på bæltet). Hvis den er slidt, skal den udskiftes. Afgør, om bilen er udstyret med en tandrem eller en tandkæde ved at se på motoren. På biler med tandremme vil du se en rem viklet rundt om motorens front.

Jeep gĂĄr til mĂĄnen!

Jeep-køretøjer har eksisteret i over halvfjerds år og fortsætter med at være et populært valg for chauffører over hele verden. De er kendt for deres holdbarhed, off-road ydeevne og stil. Jeep-køretøjer er perfekte til alle, der ønsker et køretøj, der kan klare ethvert terræn og se godt ud. Tilgængelige modeller: De første modeller, der er tilgængelige i denne kampagne, er den 6. udgave, som er standardmodellen og den begrænsede udgave, som inkluderer en metal instrumentbrætplade og metalmodellogo. Vi vil også producere to specialudgaver: Den 6. udgave med klassiske farver (sort, guld og sølv) og den begrænsede udgave med klassiske farver. 6. udgave - 878 Limited Edition - 1073 (inkluderer instrumentbrætplade & modellogo) Classic Color 6th Edition - 1203 Classic Color Limited Edition - 1593 (inkluderer stregplade & modellogo) De første modeller, der er tilgængelige i 9. udgave, vil være.