Sammenlign priser på
Jeep Pladearbejde (buler m.m.)

  • Sammenlign priser med 100+ forskellige værksteder
  • Spar penge når bilen skal på værksted
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti

Jeep-pladearbejde er noget af det bedste i branchen. Bukserne og ridserne er knap mærkbare, og den samlede finish er fantastisk. Jeg er virkelig glad for det arbejde, de udførte på min Jeep. Malerarbejdet er meget godt udført, maleriet ser perfekt ud, og de fjernede endda et par små skrammer. Jeg kommer tilbage for at få malet min Dodge-lastbil her om bare et par uger. Jeg ville ønske, jeg havde mere arbejde til dem lige nu, men det har jeg ikke :-(Donnie S. Køretøjsmærke: Toyota 1 ud af 5 Køretøjet blev ikke repareret rettidigt. Køretøjet er der stadig på nuværende tidspunkt. I vil ringe til dit kontor for at diskutere dette yderligere.Christopher W. Køretøjsmærke: Hyundai 5 ud af 5 Bil ser godt ud, og jeg sætter pris på de hyppige opdateringer.Gerald T. var fantastisk at arbejde med.

Få ordnet dine buler nu - professionelt pladearbejde til alle dine behov!

Pladearbejde er en sjov og udfordrende måde at arbejde med metal på. Det kan involvere mange buler og hamring, men resultaterne er altid det værd. Det er en fantastisk måde at skabe noget unikt og interessant på. Jeg har arbejdet på mange projekter ved hjælp af metalplader. Mit første seriøse projekt var en motorcykel benzintank. Jeg lavede også nogle fine madbakker, som blev brugt på restauranter. Jeg brugte meget tid på mit nuværende projekt, et dørhåndtag til min bil. Jeg lavede en specialfremstillet krans med metalplade, som min kone stadig bruger to år senere! Der er mange måder at konstruere metalpladeprojekter på. Her er nogle af dem, jeg har brugt: Flange-kobber-metoden - Dette er nok den nemmeste at lave en attraktiv form. Det er lidt sværere at få bøjningerne rigtigt.

Jeep-chauffører har magten til at tage med overalt

Jeeps er de perfekte køretøjer til off-road eventyr. De er holdbare, pålidelige og har et væld af funktioner, der gør dem perfekte til ethvert terræn. Jeeps kan klare enhver form for overflade, uanset om det er en stenet vej eller en mudret sti. De er også gode til at rejse over lange afstande og til at transportere gods. Du vil være i stand til at udforske ethvert terræn eller tage den lange vej hjem i disse Jeep Wrangler og Cherokee køretøjer. Jeep Wrangler Unlimited SUV'en giver dig mulighed for at gå længere og udforske mere . Toyota Tacoma-lastbiler giver dig mulighed for at tage på eventyr i bjergene eller ørkenen. Den seneste version af den ikoniske Toyota Supra får endelig sin debut i Frankfurt.