Aston Martin AMV8 1972-1989

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
5.3iV8296Benzin51/2" - 20 UNF5x120.628 - 33
Motor Type: 5.3iVærdi
MotorV8
Hestekræfter296
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelse1/2" - 20 UNF
Krydsmål5x120.6
ET mål mellem28 - 33
Aston Martin AMV8 1972-1989

I forbindelse med at få dit køretøj til at være så sikker og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du researcher hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få monteret de helt korrekte hjul på din automobil.

Det rigtige ET mål er afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at dækket på bilen vil komme til at påfører køretøjets skærm kant. Det er ikke Det samme som, at fælgen ikke passer, det kan være et resulta af et forkert mål. ET målet beretter om, afstanden fra bilens skærmkant, hjulet er placeret. Afhængigt af hvilken type motor din Aston Martin AMV8 har, er ET-målene også afvigende. De ligger de mellem 28 - 33. Det er vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at stålfælgen kommer til at berører skærmkanten.

Når man bør montere nye hjul på sin bil, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke blot at investere i de første og bedste. Her skal man både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan holde til, størrelsen på de fælge man vil købe, endvidere hvor mange bolte der skal bruges i hjulet.

Sådan opdager du de rigtige dæk

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt automobilen har lov til at fremføres med de monteret hjul. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er trykt på dækket, ikke er mindre end den maksimale hastighed automobilen kan fremføres med. Din bil må altså ikke køre med højere hastighed end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, hvilken motor din Aston Martin AMV8 har, er der forskel på, hvor hurtigt den må fremføres med og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

Der findes en del variationer på info på alufælge, man alle skal tage højde for, hvis man skal have brugte fælge til sit køretøj. Med en dit køretøj er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Krydsmål på din Aston Martin AMV8?

Krydsmålet angiver, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På de fleste hjul er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, det samme antal monteringspunkter i stålfælgen, så stålfælgen kan påsættes korrekt. På denne bil et krydsmål på 5x120.6. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte hjulet har, mens 120.6 fortæller antallet af mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.