Sammenlign priser på
Iveco Batteri

  • Sammenlign priser med 100+ forskellige værksteder
  • Spar penge når bilen skal på værksted
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti

Iveco-bakterier er nogle af de mest alsidige og robuste organismer på planeten. De kan overleve i en lang række miljøer, og de er i stand til at indtage en lang række stoffer. Dette gør dem perfekte til brug i spildevandsbehandlingsanlæg og andre miljøoprydningsprojekter. Iveco-bakterier bruges også i fødevareindustrien til at producere ost, yoghurt og andre mejeriprodukter. Bakterierne kan gensplejses til hvilket formål det er ønsket. Bakterierne kan også designes til at være mindre robuste, hvilket betyder, at de ikke overlever uden for deres naturlige habitat, såsom et jordbund. Alternativt kan bakterierne designes til at have en robust form, som ikke findes naturligt i miljøet og ville således ikke være i stand til at sprede sig af sig selv. Bakterierne kunne også konstrueres til at udskille stoffer, der ville dræbe andre bakterier.

Iveco: En leder inden for erhvervskøretøjer

Iveco er en lastbil- og busproducent med base i Torino, Italien. Det blev dannet i 1975 fra en sammenlægning af tre mindre køretøjsproducenter, selvom virksomheden sporer sin historie tilbage til 1868. Iveco designer, fremstiller og sælger lette erhvervskøretøjer, tunge erhvervskøretøjer, busser og turistbusser og militærkøretøjer. Virksomheden er noteret på New York Stock Exchange og er en del af Euro Stoxx 50 aktiemarkedsindekset. Iveco opererer i fem forretningssektorer: Ved udgangen af 2014 beskæftigede koncernen i alt 26.009 medarbejdere, hvoraf 16.859 var placeret i Europa, 5.388 i Amerika, 3.061 i Asien og Stillehavsområdet og 489 i Afrika. Iveco kom først ind i Storbritannien i 1967 gennem overtagelsen af Kelvinators erhvervskøretøjsdivision. Efter at have skiftet ejerskab flere gange sluttede Iveco sig til Fiat-koncernen i 1975. Den blev derefter privatiseret i 1987 og blev et datterselskab af Fiat Auto i 2003.

Bakterier viste sig at forårsage fedme og diabetes

Bakterier er bittesmå, encellede organismer, der findes næsten overalt på Jorden. De er nogle af de mest primitive livsformer og spiller en afgørende rolle i miljøet. Bakterier er essentielle for nedbrydning af organisk stof, som hjælper med at genbruge næringsstoffer tilbage til miljøet. De spiller også en rolle i produktionen af fødevarer og medicin. Bakterier bruges også i mange industrielle processer, såsom produktion af ost og yoghurt. Nogle bakterier er skadelige og kan forårsage sygdomme som lungebetændelse, madforgiftning, stivkrampe, miltbrand, halsbetændelse og tuberkulose. Hvad er forskellen mellem en bakterie og en virus? Bakterier er encellede organismer, der formerer sig ved celledeling. Vira er også encellede, men de kan ikke udføre deres eget stofskifte og må kapre en levende organismes celle for at formere sig. Vira har ikke deres eget DNA.