Sammenlign priser pĂĄ
DS Tandrem/kædekit

  • Sammenlign priser med 100+ forskellige værksteder
  • Spar penge nĂĄr bilen skal pĂĄ værksted
  • Bestil tid online med prismatch og 3 ĂĄrs FDM-godkendt garanti

En tandrem er en kritisk del af en motor. Det holder motorens ventiler synkroniseret med stemplerne. En knækket tandrem kan få motoren til at svigte. Der er en række tegn på en dårlig tandrem. For eksempel hvis du bemærker, at din motor kører mærkeligt eller for hurtigt i tomgang, eller hvis din bil begynder at opføre sig, som om den gerne vil gå i stå. Du kan også bemærke en usædvanlig støj eller se tandremskiven dreje, men bilen ikke bevæger sig fremad. Hvor meget koster det at udskifte en tandrem? I gennemsnit koster en tandremsudskiftning 1.000 dollars. Prisen vil variere afhængigt af køretøjet og det værksted, du vælger.

DS Tandrem: Hvorfor det er vigtigt at udskifte efter tidsplanen

DS tandremmen er en vigtig del af din bils motor. Det holder motoren kørende og hjælper med at forhindre slitage. Hvis din tandrem er beskadiget eller slidt, kan det forårsage alvorlige motorproblemer. Derfor er det vigtigt at få din tandrem tjekket regelmæssigt og udskiftet, når det er nødvendigt. Hvorfor få min tandrem tjekket? Det mest almindelige tegn på, at du skal have skiftet din tandrem, er hvis den går i stykker. Hvis remmen klikker, vil du høre et højt pop og vil sandsynligvis bemærke, at der kommer røg fra motoren. Du kan også mærke en brændende lugt. Hvis du er heldig, vil dette være en sjælden begivenhed. Mere sandsynligt vil du høre en kliklyd fra din motor eller en raslende lyd. Disse lyde skyldes, at knastakslen og krumtapakslen ikke er timet korrekt.

Kunne Nintendos DS være den næste store ting inden for spil?

DS er en fantastisk konsol, der tilbyder en utrolig spiloplevelse. Jeg har aldrig haft det så sjovt med at spille spil, som jeg har haft med DS. Spillene er så fordybende, og grafikken er fantastisk. Derudover er portabiliteten af DS fantastisk. Jeg kan tage den med mig, hvor end jeg går, og spille mine yndlingsspil uden at skulle slæbe rundt på min store gaming-laptop. Jeg vil anbefale DS til alle, der vil spille nogle virkelig fede spil. Joe S. MEST FANTASTISKE KONSOL NOGENSINDE!!! Jeg vil varmt anbefale dette produkt til alle aldre, dette er den bedste konsol, jeg nogensinde har spillet på før. Grafikken er så ægte, og spillene er så sjove. Jeg kan ikke vente til den næste konsol udkommer. Og jeg håber, det vil indeholde mange flere spil og meget mere action.