Sammenlign priser på
DS Gearkasse

  • Sammenlign priser med 100+ forskellige værksteder
  • Spar penge når bilen skal på værksted
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti

Gearbox er et af de mest innovative og kreative spiludviklingsstudier i verden. De har en fantastisk rekord i at udvikle spil, der både er underholdende og meget poleret. Dette studie er ansvarlig for nogle af de mest populære spil, der nogensinde er lavet, inklusive Borderlands, Brothers in Arms og Duke Nukem Forever. Gearbox har et team af erfarne udviklere, der brænder for at lave fantastiske spil. De har også et stærkt engagement i deres fællesskab, hvilket er tydeligt i deres dedikation til at støtte deres spil længe efter udgivelsen.#2 Kojima Productions Kojima Productions er et japansk videospilsudviklingsfirma, der er ansvarlig for Metal Gear Solid-serien. Studiet blev grundlagt af Hideo Kojima i 2005, efter at han forlod sin tidligere arbejdsgiver, Konami. Kojima er en af de mest berømte udviklere i videospils historie, og han arbejder i øjeblikket på et nyt Metal Gear-spil til PlayStation4.4.4.

DS gearkasse: Omdefinering af standarderne for gearkassefremstilling

DS Gearbox har været en grundpille i transmissionsindustrien i over 25 år. De har ry for at bygge højkvalitets, holdbare gearkasser, der kan klare selv de mest anstrengende opgaver. DS Gearbox er også kendt for deres kundeservice; de er altid villige til at gå den ekstra mil for at sikre, at deres kunder er glade. DS Gearbox har også en fantastisk serie af gearkasser til enhver applikation, uanset om du har brug for noget til landbrug, minedrift eller tungt byggeri. Deres produkter er innovative og pålidelige, og det er grunden til, at de er blevet betroet af så mange mennesker rundt om i verden. Kun Best Materials DS Gearbox bruger materialer af højeste kvalitet til deres gearkasser. Hver gearkasse er konstrueret af billetstål, som er et af de stærkeste materialer, der findes på markedet i dag. En anden stor egenskab er de amerikansk fremstillede stålgear, som giver større styrke og lang levetid.

Demens rammer én ud af tre ældre: Her er hvad du behøver at vide

DS er et fremragende håndholdt spilsystem, der tilbyder mange forskellige typer spiloplevelser. Det har et stort bibliotek af spil, der kan appellere til en række spillere. Systemet er også bagudkompatibelt, så du kan spille dine gamle spil på det. Derudover har DS en touchskærm og to skærme, som giver mulighed for en unik spiloplevelse. DS er meget bærbar, så du kan tage den med på farten. Den er også robust og holdbar, så du behøver ikke bekymre dig om, at den bliver beskadiget. DS er et fantastisk spilsystem, der bør overvejes af alle, der ønsker at købe en håndholdt. Fordele: Bagudkompatibel. Berøringsskærm. To skærme. Ulemper: Ikke så kraftfuld som PSP. 7. Nintendo Switch Tjek pris på Amazon Pros: Kan spille på tv eller håndholdt. Kan spille på TV eller håndholdt.