Sammenlign priser pĂĄ
Saab Tandrem/kædekit

  • Sammenlign priser med 100+ forskellige værksteder
  • Spar penge nĂĄr bilen skal pĂĄ værksted
  • Bestil tid online med prismatch og 3 ĂĄrs FDM-godkendt garanti

En tandrem er en rem, der bruges til at synkronisere rotationen af krumtapakslen og knastakslen(e) i en forbrændingsmotor. Det gør det ved at forbinde knastakslen(e) til krumtapakslen, så ventilerne kan åbne og lukke på det rigtige tidspunkt i motorens cyklus. Knastakslen er lavet til at rotere lidt hurtigere end krumtapakslen. Tandremme kaldes ofte for tandkæder, men det kan være forvirrende, fordi udtrykket timingkæde også refererer til en kæde, der bruges til at overføre mekanisk kraft fra en komponent til en anden i en roterende mekanisk enhed, såsom en cykel- eller motorcykeltransmission. Mange moderne motorer bruger tandremme i stedet for kæder, fordi gummi er mindre støjende og mere fleksibelt end metal, hvilket gør tandremmene mere velegnede til brug i personbiler. De fleste bilmotorer, inklusive dem i nuværende produktion, bruger en timingkæde.

Du kan i en enkelt linje.

Jeg kan gøre alt, hvad jeg har lyst til. Jeg er stærk og dygtig. Jeg er det værd." Du kan gøre det. Du er dygtig. Du er det værd. Du kan være fantastisk. Verden vil gerne fortælle dig, at du ikke er det. Verden vil have dig til at tro, at du ikke er god nok til at have dine drømme, at du ikke er værdig til andres kærlighed og hengivenhed, at du ikke fortjener noget mere end det, du har fået. Verden er et røvhul. Det taler lort om dig. Det vil hviske i dit øre, når ingen andre er i nærheden (selv når de er). Det vil få dig til at føle dig som en taber. Det vil behandle dig som et stykke affald. Og der vil være tidspunkter, hvor alt det siger om dig vil være sandt. Vi har alle de tider.

Saab tandremmen er en kritisk del af din bil, som skal udskiftes med producentens anbefalede interval.

Saab tandremmen er en kritisk motorkomponent, som bør inspiceres og udskiftes efter behov. Remmen holder motorens ventiler i korrekt timing med stemplerne, hvilket sikrer effektiv drift. En slidt rem kan få ventilerne til at ramme stemplerne, hvilket fører til dyre skader. Inspicering af remmen er en simpel proces, som kan udføres af en ejer uden mekanisk erfaring. Det er vigtigt at rense remmen, da resterne af bælte kan forårsage for tidligt slid. Parker bilen på en flad overflade og sluk for motoren. Fjern motorhjelmen, og find ventilatorkappen nedenunder. Ventilatorkappen beskytter både radiatoren og køleventilatoren mod affald. Find generatorremmen, som kan identificeres ved dens to riller eller remskiveformede tænder. Frigør bæltet ved at fjerne kappen og eventuelle andre komponenter. Frakobl de elektriske stik, der går til motoren.