Sammenlign priser pĂĄ
Rover Tandrem/kædekit

  • Sammenlign priser med 100+ forskellige værksteder
  • Spar penge nĂĄr bilen skal pĂĄ værksted
  • Bestil tid online med prismatch og 3 ĂĄrs FDM-godkendt garanti

En tandrem er en gummirem, der forbinder krumtapakslen med knastakslerne i motoren. Remmen holder motorens ventiler og stempler synkroniseret. En tandrem bør udskiftes for hver 60.000 miles. Fordelerhætte En fordelerhætte er et lille stykke metal, der styrer strømmen af elektricitet til tændrørene. Fordelerhætten er placeret oven på motoren. Det ligner en kuppel med et hul i. Jeg kalder det personligt en hjerneboks. Det skyldes, at fordelerhætten leder højspændingselektricitet til tændrørene, som er placeret inde i motorens cylindre. Fordelerdækslet skal udskiftes hver 60.000 miles. Fordelerrotor Fordelerrotoren ligner et cirkulært stykke metal. Den er placeret på fordelerhætten. Det er forbundet med et lille metalhjul kaldet en fordeleraksel.

Udskiftning af tandrem: vent ikke for længe!

Tandremmen er en vital del af din bils motor. Det holder motoren kørende synkroniseret og hjælper den med at køre mere effektivt. En tandrem, der er i god stand, kan holde i op til 100.000 miles, men det er vigtigt at holde øje med den og udskifte den, når det er nødvendigt. En tandrem, der er forsinket til udskiftning, kan forårsage store skader på din motor. Tandremmen omtales ofte også som en tandrem. Det er en del af bilens motor, der holder knastakslen og krumtapakslen kørende synkroniseret med hinanden. En tandrem holder ventilerne åbne og lukke i takt med stemplerne. Den resulterende handling er det, der får din bil til at køre. Hvor ofte skal jeg skifte min tandrem? Tandremmen kan normalt skiftes med samme intervaller som din bils olie.

Rover er den perfekte løsning til at finde din nye bedste ven!

Rover er en trofast ven og følgesvend. Han hilser mig altid med logrende hale og et varmt smil, uanset hvor slem min dag måtte have været. Han elsker at gå ture, lege apport og bare hænge ud med mig. Jeg ved, at Rover altid vil være der for mig, når jeg har brug for ham, og jeg er så taknemmelig for at have ham i mit liv.Kevin B. Greenbelt, MD I det sidste års tid har jeg haft det privilegium at have en af dine vidunderlige hunde deler mit liv. Jeg adopterede en 5-årig blandet han, som var blevet opgivet af sin første familie. Jeg tror, han var en ældre hvalp, som de havde, da de var yngre, og så blev de ældre og havde ikke tid til ham. Han var blevet returneret til opdrætteren, som derefter gav ham til en ven af familien. Han var en vidunderlig hund.