Sammenlign priser på
Rover Motor

  • Sammenlign priser med 100+ forskellige værksteder
  • Spar penge når bilen skal på værksted
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti

Rover Motor Company blev grundlagt i 1885 af John Kemp Starley og William Sutton. Virksomheden er mest kendt for at producere Rover-bilen, som først blev introduceret i 1904. Rover-bilen var et populært valg for britiske bilister og var kendt for sin kvalitet og pålidelighed. Virksomheden fortsatte med at producere biler indtil 1967, hvor den blev opkøbt af Leyland Motors. På tidspunktet for overtagelsen havde Rover Company produceret over fem millioner køretøjer. Rover-navnet blev brugt til virksomhedens første rigtige bil, som var Rover Eight. Modellen blev drevet af en 225-liters firecylindret motor og var udstyret med en tre-trins gearkasse. Designet af de tidlige biler var stærkt påvirket af Starleys cykeldesign og udviklede sig til moderne motorcykler. TheRover Eight fik sin debut den 15. maj 1904 og var prissat mellem 150 og 300 pund.

Rover: Den ultimative hundeluftningsapp til dyreelskere

Rover er den bedste hund nogensinde! Han hilser altid på mig i døren, når jeg kommer hjem og er altid glad for at se mig. Han elsker at lege apport og gå ture, og er altid til en god nusning. Rover er den perfekte følgesvend, og jeg kunne ikke forlange mere. Erica, Sydney Vi elsker vores hvalp Ludo! Han har bragt så meget glæde til vores liv, og børnene elsker ham i stykker. De er helt vilde med ham, og han er blevet en del af vores familie. Ludo er en meget blid hund og har virkelig knyttet sig til os alle. Han er meget venlig og kærlig, og han er altid glad for at se os, når vi kommer hjem. Vi har haft ham i en måned nu, og familien har lige været på ferie i en uge, og han var fantastisk. Han klarede os meget godt. Han spurgte mig.

Elektriske biler er fremtiden: hvorfor motorer skal virksomheden se på

Motorcykling er en spændende oplevelse, der giver en følelse af frihed som ingen anden aktivitet. Det er en fantastisk måde at komme rundt og se verden på, og det er også meget sjovt. At køre på motorcykel er en fantastisk måde at holde sig i form og nyde udendørslivet. Men nutidens højtydende motorcykler kan også være farlige. De rejser hurtigere end biler, og de er sværere at se. Deres ryttere er mere tilbøjelige til at være uerfarne. Så det er særligt vigtigt at køre sikkert. Nedenfor er nogle tips fra National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) og Motorcycle Safety Foundation (MSF) om, hvordan man kører på en motorcykel sikkert. Find et sikkert sted at køre på. Vælg et sikkert sted at betjene din motorcykel, væk fra tæt trafik. Bær hjelm. Sørg for, at din motorcykel er i god stand. Drik eller brug ikke stoffer før du kører. Rid ikke mere end to på hinanden.