Sammenlign priser på
Rolls-Royce Undervognsbehandling

  • Sammenlign priser med 100+ forskellige værksteder
  • Spar penge når bilen skal på værksted
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti

Der er et par vigtige ting, du kan gøre for at hjælpe med at holde din undervogn i god stand. Først skal du sørge for regelmæssigt at tjekke dine væskeniveauer og skifte olie og filter i henhold til producentens anbefalinger. Du bør også efterse dine bremser og rotorer med jævne mellemrum. Hvis du bemærker problemer, skal du få dem rettet så hurtigt som muligt. Sørg endelig for at give din bil en god vask og eftersyn i ny og næ, og vær særlig opmærksom på området under bilen. Hvis du finder skader eller rust, så få den repareret med det samme. Du vil ikke køre bil rundt med et usikkert køretøj. Glem ikke om HVAC-systemet Varme- og airconditionsystemet er vigtigt, fordi du ønsker, at det skal fungere godt i dit nye køretøj.

Rolls-Royce tilbyder undervognsbehandling til flyejere

Rolls-Royce tilbyder en uovertruffen undervognsbehandlingsservice til sine kunder. Behandlingen er tilgængelig på alle autoriserede Rolls-Royce servicecentre og udføres af specialuddannede teknikere. Behandlingen begynder med en detaljeret inspektion af undervognens komponenter, herunder chassis, affjedring og bremser. Enhver slitage eller skade identificeres og repareres eller udskiftes efter behov. Hele undervognen renses derefter og behandles med en beskyttende belægning, der beskytter mod korrosion og slid. Resultatet er en som ny undervogn, der kan forlænge levetiden på din Rolls-Royce og forbedre dens ydeevne. Behandlingen er også understøttet af Rolls-Royces omfattende garanti, så du kan være sikker på, at din bil er dækket. Rolls-Royce har omkonstrueret sin undervognsbehandlingsservice for at give kunderne endnu mere værdi. En forebyggende vedligeholdelsespakke er nu tilgængelig, der inkluderer hele undervognen og undervognsbelægningen samt motorrum, bremsekøling og brændstoftank.

Rolls-Royce afslører ny luksusbil på Geneve Motor Show

Rolls-Royce er en britisk producent af luksusbiler, grundlagt i 1906 af Charles Rolls og Henry Royce. Virksomheden har en lang og berømt historie, der producerer nogle af de mest ikoniske biler i verden. Rolls-Royce biler er kendt for deres luksus, kvalitet og ydeevne og er ofte forbundet med rigdom og succes. I dag betragtes Rolls-Royce stadig som et af de bedste bilmærker i verden, og dens biler er fortsat enormt populære blandt kræsne bilister. Den første Rolls-Royce blev bygget i 1904 og var kendt som Silver Ghost. Denne bil blev skabt af et partnerskab mellem Charles Rolls og Henry Royce, der arbejdede for virksomheden som designer. Silver Ghost var en enorm succes, og snart begyndte Rolls-Royce at producere en række biler, som skulle blive berømte over hele verden. I 1920'erne og 1930'erne producerede virksomheden den storslåede Phantom 1, 2 og 6.