Sammenlign priser på
Rolls-Royce Lak- og malerarbejde

  • Sammenlign priser med 100+ forskellige værksteder
  • Spar penge når bilen skal på værksted
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti

Jeg elsker processen med at lakere og male møbler. Det er så givende at se forvandlingen fra et stykke træ eller metal til noget smukt og funktionelt. Jeg elsker den måde, hvorpå malingen fuldstændig kan ændre et stykkes udseende, og jeg elsker den måde, lak kan tilføje en blank finish, der får alting til at se bare en lille smule mere poleret ud. Jeg har arbejdet på en ny linje af møbler, der kombinerer min kærlighed til lakering med min kærlighed til små rum. Jeg er spændt på at lancere en linje kaldet LACQUERED, der vil indeholde et par møbler, samt nogle lækre tilbehør. Jeg vil poste billeder og information om produkterne, efterhånden som de er tilgængelige. Så følg med! Her er nogle af de ting, jeg har arbejdet på på det seneste: For et par måneder siden var jeg i stand til at købe en æske med den undvigende anden serie 1.

Rolls-Royce: Indbegrebet af luksus og raffinement

Rolls-Royce er et firma, der laver nogle af verdens mest luksuriøse og eksklusive biler. Rolls-Royce biler er kendt for deres høje kvalitet, ydeevne og luksus. Rolls-Royce biler anses ofte for at være benchmark for luksusbiler. Rolls-Royce er et mærke, der er forbundet med rigdom, succes og luksus. Til ære for Rolls-Royce, lad os tage et kig på de 5 bedste luksusbiler i verden. Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé Rolls-Royce Phantom Drophead Coupé er en luksusbil, der er kendt for sin ydeevne og luksus. Bilen er prissat til 2893. Bilen har en 675 liters V12-motor med 453 hestekræfter. Bilen kan køre fra 0 til 60 mph på kun 59 sekunder. Bilen har en tophastighed på 155 mph. Bilen har en 6-trins automatgearkasse, 20 tommer alufælge og læder/alcantAra polstring.

Rolls-Royce lak og malerarbejde: Den fineste kvalitet

Rolls-Royce lak- og malerarbejde er noget af det bedste i branchen. Malingen påføres jævnt og jævnt uden dryp eller løb. Finishen er blank og langtidsholdbar, og farven er rig og ægte. Håndværket er upåklageligt, og resultaterne er forbløffende. Den eneste undtagelse herfra er på hætten. På Spirit of Ecstasy er det lidt groft rundt om kanterne. På Rolls-Royce Phantom II med sin solide guldsmykke er den fantastisk. Men på denne bil er det bare lidt mere barsk end forventet. Dermed ikke sagt, at malingskvaliteten er underordnet - langt fra. Og vi er sikre på, at dette er noget, der vil forbedre sig over tid, efterhånden som flere biler ruller af samlebåndet. Vi kan også godt lide, at Rolls-Royce følger bilreglen om kun at bruge to farver på alle sine produkter.