Sammenlign priser på
Rolls-Royce Aircondition

  • Sammenlign priser med 100+ forskellige værksteder
  • Spar penge når bilen skal på værksted
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti

Der er en grund til, at Rolls-Royce har været toppen af luksusbilfremstilling i over hundrede år. Fra den uovertrufne teknik og design, der går ind i enhver bil, til den upåklagelige service, der følger med at eje en, er en Rolls-Royce simpelthen den bedste af de bedste. Uanset om du leder efter en statelig sedan til forretningsrejser eller lange køreture, eller en overdådig og overdådig coupé til weekendophold, har Rolls-Royce en model, der er perfekt til dig. Hver bil er håndlavet efter ejerens præcise specifikationer, hvilket sikrer, at ikke to er helt ens. Og så er der den legendariske Rolls-Royce-tjeneste. Fra gratis afhentning og aflevering i lufthavnen til halvårlige kontroller, der sikrer, at køretøjet er i tip-top stand, Rolls-Royce-oplevelsen er uden sidestykke. For mere information om Rolls-Royce, besøg www. Rolls-Royce .Com. Om Rolls-Royce Motor Cars Rolls-Royce Motor Cars Limited er et helejet datterselskab af Goodrich Corporation.

Aircondition er en livredder på varme dage - undvær det denne sommer!

Aircondition er en af de mest vidunderlige ting, der nogensinde er opfundet. Det holder os kølige og komfortable om sommeren, og det er sådan en lettelse at komme hjem til et køligt hus med aircondition på en varm dag. Jeg kan ikke forestille mig at leve uden aircondition! En af de bedste dele af aircondition er, at det normalt får hjem til at dufte rigtig godt. Luften i vores hjem cirkulerer altid, og hvis vi har et rent filter og et rent system, vil luften, vi indånder, være ren. Desværre, hvis vores klimaanlæg ikke fungerer korrekt, kan det begynde at lugte ret forfærdeligt. Lugten, der kommer ud af et klimaanlæg, skal behandles med det samme, før det bliver værre.

Ny Rolls-Royce Aircondition reducerer energiforbruget med 50 %

Rolls-Royce klimaanlæg er nogle af de mest effektive og pålidelige på markedet. De er perfekte til både boliger og kommercielle applikationer og kan skræddersyes til dine specifikke behov. Med et Rolls-Royce klimaanlæg kan du nyde kølig, behagelig luft hele sommeren.For mere information om Rolls-Royce klimaanlæg, kontakt os i dag.Air Conditioning in a Rolls-Royce Phantom - Part 1 Air Conditioning in a Rolls- Royce Phantom - Del 2(denne side) Aircondition i et Rolls-Royce Phantom - Del 3 Airconditionsystemet på en Phantom VII er et lukket kredsløb med kølesystemet monteret bag forsæderne. Frisklufttilførslen til kabinen leveres af to luftscoops på hver side af bilen. Hver scoop forsynes af en elektrisk betjent klapdør.