Sammenlign priser på
MG Undervognsbehandling

  • Sammenlign priser med 100+ forskellige værksteder
  • Spar penge når bilen skal på værksted
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti

Mechanical Grounding (MG) er en proces, der binder alle metalkomponenterne i et fly til et fælles jordpunkt. Dette gøres for at forhindre eventuel opbygning af statisk elektricitet, der kan forårsage en gnist og en potentiel brand. MG-processen hjælper også med at sprede enhver elektrisk strøm, der måtte være til stede i flyets ledninger. Under MG-processen er alle potentielle udladningspunkter for statisk elektricitet bundet sammen. Dette inkluderer motoren, brændstofsystemet og eventuelle elektroniske styreenheder. MG-processen udføres normalt på fabrikken eller af en kvalificeret tekniker kort efter, at et fly er taget i brug. De bindingsledere, der bruges til MG-processen, kaldes jordingsstropper. De er normalt 1/4 brede stålremme, selvom de kan være andre materialer. Jordstroppene er bundet til alle stålkomponenter på flyet.

MG er tilbage og bedre end nogensinde!

MG er et fantastisk bilfirma, der laver pålidelige og prisbillige biler. Jeg elsker min MG, og det har altid været en fantastisk bil for mig. Servicen hos forhandleren har altid været fantastisk, og delene er altid rimelige. Jeg vil helt klart anbefale MG til alle, der leder efter en prisbillig og pålidelig bil. Jeg har haft min MG TF i 5 år nu, og det har været en fantastisk bil. Den er sjov at køre, økonomisk og pålidelig. De eneste problemer, jeg har haft med det, er, hvornår tandremmen skulle udskiftes, og når jeg havde brug for nye dæk. Det kan dog forventes med enhver bil. Jeg elsker at køre min MG og vil anbefale den til alle, der leder efter en sjov, pålidelig bil! Jeg har ejet denne bil i mange år. Det har været en fantastisk bil.

Undervognsbeskyttelse og -behandling: Den bedste måde at holde din bil i topform

Undervognsbehandling er en kritisk del af køretøjets vedligeholdelse. Uden ordentlig pleje af undervognen kan din bil opleve nedsat brændstofeffektivitet og accelereret slitage. Heldigvis er undervognsbehandling en forholdsvis nem proces, der kan gennemføres på få minutter. Først skal du finde bilens undervogn. Dette kan gøres ved at kigge under bilen og finde de fire sorte gummipaneler. Når du har fundet undervognen, kan du begynde behandlingsprocessen. Spray hver af gummipanelerne med en rigelig mængde undervognsspray. Sørg for at belægge hele overfladen, inklusive sømmene. Lad sprayen tørre i flere minutter, og tør derefter overskydende af med en ren klud eller et håndklæde. Start bilen og lad den køre i cirka to minutter, og sluk den derefter. Brug en klud og en lille smule undervognsspray til at tørre undervognen af.