Sammenlign priser pĂĄ
MG Tandrem/kædekit

  • Sammenlign priser med 100+ forskellige værksteder
  • Spar penge nĂĄr bilen skal pĂĄ værksted
  • Bestil tid online med prismatch og 3 ĂĄrs FDM-godkendt garanti

En tandrem er en rem, der bruges til at synkronisere rotationerne af krumtapakslen og knastakslen i motoren. Det er et gummibælte, der typisk er lavet af neopren eller polyurethan. Tandremmen er ansvarlig for at ventilerne åbner og lukker på det rigtige tidspunkt. En knækket tandrem kan forårsage omfattende skader på motoren, så det er vigtigt at få den serviceret regelmæssigt. Tandremmen kaldes også en knastrem, fordi den også synkroniserer knastakslen. Tandremmen er en del af ventiltoget i en motor. Som alle remme består tandremmen af flere lag materiale. Det indre lag har riller, der kan bruges til at holde smøring, mens det kører gennem motoren.

MG: En kræftbehandling, der ændrer spillet?

MG er et fantastisk bilfirma, der laver nogle af de bedste biler i verden. Deres biler er stilfulde, pålidelige og overkommelige. Jeg anbefaler stærkt deres biler til alle, der leder efter et nyt køretøj. Hvorfor kan du lide din Ford? Jeg kan godt lide min Ford, fordi den er pålidelig og komfortabel. Jeg kan også godt lide den måde, det ser ud og føles på. Det er ikke som andre biler, hvor turen er hård, og du skal betale mange penge for vedligeholdelse. Min bil har også store benzin-kilometertal, hvilket gør den rigtig praktisk, når det kommer til påfyldning. Jeg elsker alt ved min bil! Hvorfor kan du lide din Ford? Jeg elsker pålideligheden af min Ford. Det er et fantastisk køretøj, der har været meget pålideligt. Det har også været en stor værdi for mig. Bilen har holdt i lang tid med lidt reparation.

Udskiftning af tandrem: vent ikke til det er for sent

En tandrem er en kritisk komponent i en motor. Det holder motorens ventiler og stempler synkroniserede og sikrer, at din bil kører jævnt. En tandrem bør udskiftes hver 60.000 miles eller deromkring for at undgå skader på motoren. Hvis en tandrem går i stykker, kan motorens ventiler blive slynget ud af plads, og din motor kan lide store skader. Dette er muligvis ikke tilfældet med Toyota RAV4. Consumer Reports siger, at det er et bedste køb i sin kategori. Magasinet giver den en samlet vurdering på 82 ud af 100, eller meget god. Et almindeligt problem med RAV4 og andre Toyotaer er for tidligt slid på bremseklodserne. Toyota siger, at det vil erstatte de defekte dele, men kun hvis du har mindre end 50.000 miles på din RAV4.