Sammenlign priser på
MG Olieskift

  • Sammenlign priser med 100+ forskellige værksteder
  • Spar penge når bilen skal på værksted
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti

MG olieskift er en vigtig del af bilvedligeholdelse. Det er en simpel proces, der hjælper din bil med at køre problemfrit og holder din motor i god stand. Det er let at glemme alt om, men det er en god idé at få din olie skiftet regelmæssigt for at undgå dyre problemer hen ad vejen. Hvornår skal du få et olieskift? Det anbefales generelt, at du får din olie skiftet hver 3.000 til 5.000 miles. De fleste konventionelle olieskift tager mindre end 30 minutter og koster mellem 195 og 325. Hvis du venter længere end 7.500 miles på din næste ændring, risikerer du at skabe slam og spilde en masse penge i det lange løb. Hvor ofte skal du skifte din olie? Nogle mennesker tror, at det er bedst at gå efter et olieskift hver 2.000 miles. Dette er dog unødvendigt (og dyrt).

MG: En investering med lav risiko og høj belønning

MG er et fantastisk bilfirma, der laver pålidelige og prisbillige biler. Jeg har aldrig haft problemer med min MG bil, og det har altid været en fornøjelse at køre. Kundeservicen hos MG er også fremragende, og de er altid villige til at hjælpe, hvis du har problemer. Jeg vil klart anbefale at købe en MG-bil til alle, der leder efter et pålideligt og overkommeligt køretøj. Robert Morgan (dec. 2017) Jeg købte en brugt MG ZR GT fra Bury Showroom. Jeg er meget glad for den. Sælgeren var behagelig og hjælpsom uden at være nøjeregnende. Bilen var klar, da den blev lovet, og hele processen fra prøvekørsel til afhentning var meget smidig og effektiv. Jeg vil klart anbefale denne forhandler. Nigel Barnes (dec. 2017) Oplevelsen af biler og erhvervskøretøjer var førsteklasses.

Olieskift: 5 nemme tips til at holde din motor kørende

Regelmæssige olieskift er en af de vigtigste ting, du kan gøre for din bil. Det holder ikke kun din motor kørende, men det hjælper også med at forlænge dit køretøjs levetid. En god tommelfingerregel er at få din olie skiftet hver 5.000 miles eller hver 6. måned, alt efter hvad der kommer først. Dette er også et godt tidspunkt at tjekke dine dæk og lufttryk, rotere dem om nødvendigt og fylde dem op med luft. Dette kan forhindre dig i at skulle håndtere en udblæsning eller andre dækrelaterede problemer ved at holde dine dæk korrekt oppustet. Det er også vigtigt på dette tidspunkt at undersøge alle bælter, slanger og ledninger for slid. Hvis der er tegn på slid eller beskadigelse, skal disse genstande udskiftes så hurtigt som muligt.