Sammenlign priser pĂĄ
Land Rover Tandrem/kædekit

  • Sammenlign priser med 100+ forskellige værksteder
  • Spar penge nĂĄr bilen skal pĂĄ værksted
  • Bestil tid online med prismatch og 3 ĂĄrs FDM-godkendt garanti

Tandremmen på en Land Rover er et meget vigtigt stykke udstyr. Det holder motoren synkroniseret med knastakslerne, og hvis den går i stykker, stopper motoren med at køre. Derfor er det så vigtigt at få den serviceret med jævne mellemrum. En Land Rover-forhandler kan fortælle dig, hvornår din tandrem skal udskiftes. Når det sker, vil du sikkert også gerne udskifte vandpumpen og termostaten. Du kan aldrig være for sikker på, hvad der foregår under motorhjelmen på en Land Rover. Derfor er det en god idé at få lavet en inspektion, før du køber en brugt, og selv når du køber den, skal du få den efterset regelmæssigt. Land Rover Dele og tilbehør Land Rover har en enorm tilhængerskare med hengivne ejere, der elsker deres biler . Som sådan er der tonsvis af Land Rover dele og tilbehør.

Vi præsenterer den nye Land Rover: Det mest avancerede køretøj nogensinde

Land Rover er et af de mest populære bilmærker i verden. De tjener nogle af de bedste terrængående køretøjer, man kan købe for penge, og deres SUV'er er nogle af de mest eftertragtede køretøjer på markedet. Land Rover er et britisk firma, og de har en lang historie med at lave kvalitetsbiler. Fabrikken lå oprindeligt i Solihull, England, men ejes nu af Indiens Tata Motors. Virksomheden blev grundlagt i 1948 af Sir William Lyons. Han fungerede som selskabets formand fra 1948 til 1972, da han døde. I løbet af sin embedsperiode skabte han nogle af de mest ikoniske Land Rover-modeller, inklusive Defender og Range Rover. Ud over at være en begavet ingeniør og forretningsmand var Lyons en ivrig bilsamler. Han samlede en samling på over 50 køretøjer, herunder en Land Rover 90, en AC 428 og en Rover P6.

Udskiftning af tandrem: HvornĂĄr er det bedste tidspunkt?

Det er godt, at din bil har en tandrem, for hvis den ikke gjorde det, ville stemplerne smadre ind i ventilerne ved høje hastigheder, og det ville ikke være godt. Tandremmen sikrer, at motoren kører jævnt og effektivt. Hvis tandremmen går i stykker, kan det ødelægge motoren. Du tror måske, at din bils motor er virkelig svær at beskadige, men tandremmen kan gøre det på et enkelt øjeblik. Du tænker måske, at din bils tandrem kommer til at vare evigt, fordi din far sagde det. Men selvom han er mekaniker, og han siger, at din bil er som ny, og han sværger op og ned, at tandremmen aldrig er blevet rørt, kan den stadig gå i stykker når som helst. Så hvad hvis din tandremme går i stykker? Hvis tandremmen går i stykker, kan der opstå alvorlige skader.