Sammenlign priser på
Land Rover Pladearbejde (buler m.m.)

  • Sammenlign priser med 100+ forskellige værksteder
  • Spar penge når bilen skal på værksted
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti

Pladebeslag er en fantastisk måde at rette op på buler og andre pletter på din bil. Det er en forholdsvis nem proces, og du kan gøre det selv derhjemme med de rigtige værktøjer. Find først en metalplade, der har samme størrelse som bulen. Klip den ud med en saks eller en kniv, og læg den derefter over bulen. Brug en hammer til at slå metallet på bulen, indtil det er fladt. Hvis bulen er for stor til at fastgøres med en metalplade, så prøv at bruge to eller tre stykker, som overlapper dem, mens du går. Når metallet er på plads, skal du bruge en boremaskine eller en skruetrækker til at fastgøre det til bilen. Voila! Din bil er ikke fri! Men det er ikke alt, jeg ville også dele en af mine yndlingsopskrifter på en grøn smoothie med dig.

Land Rover: Driving Innovation

Land Rover er et britisk bilfirma, der har specialiseret sig i firehjulstrukne køretøjer. Virksomheden blev grundlagt i 1948 af Maurice Wilks og har hovedkontor i Gaydon, Warwickshire, England. Land Rover har været et datterselskab af den indiske bilproducent Tata Motors siden 2008. Virksomhedens produkter omfatter Defender, Discovery, Range Rover og Range Rover Sport. Fra 2007 har Land Rover solgt over en million køretøjer på verdensplan. I april 2011 annoncerede de, at de ville fordoble størrelsen af deres historiske produktionssted i Solihull for at klare den øgede efterspørgsel. Den originale Land Rover-serie blev lanceret i juni 1948 af Rover Company på initiativ af Maurice Wilks og Spencer King, som var medlemmer af Rover-bestyrelsen. Det var et brugskøretøj med et separat chassis og enkelt karrosseri, som var lavet af paneler boltet på en simpel stigeramme.

Pladearbejde på en Land Rover kan være dyrt, men det er det værd at holde dit køretøj i top stand.

Land Rover pladebearbejdning er noget af det bedste i branchen. De er i stand til at tage på enhver bule eller skade og få det til at se godt ud som nyt. Jeg har aldrig haft problemer med deres arbejde, og jeg vil varmt anbefale dem til nogen.Var denne anmeldelse nyttig for dig?Temple of the Dog's 'Temple of the Dog' skal genudgives på vinyl til 25 års jubilæum Udgivet 20. april 2018 Det er blevet 25 år siden Temple of the Dog første gang udkom, og Sub Pop fejrer lejligheden med en genudgivelse. Seattle-supergruppen - med Soundgarden-frontmanden Chris Cornell, Pearl Jam-guitaristen Stone Gossard og bassisten Jeff Ament og trommeslageren Matt Cameron (der også spillede i Soundgarden) - genudgiver albummet på vinyl den 16. juni. Vinylgenudgivelsen ser og lyder fantastisk, sagde Cornell i en erklæring.