Sammenlign priser på
Land Rover Motor

  • Sammenlign priser med 100+ forskellige værksteder
  • Spar penge når bilen skal på værksted
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti

Land Rover Motor Company er et britisk bilfirma, der har specialiseret sig i firehjulstrukne køretøjer. Virksomheden blev grundlagt i 1948 af Maurice Wilks og hans bror Spencer Wilks, begge ansatte i Rover Company. Det første Land Rover-køretøj var designet som et utilitaristisk landbrugskøretøj og var baseret på Willys Jeep. Land Rover er siden blevet en af de mest ikoniske firehjulstrækkere i verden og er populær blandt offroad-entusiaster. Kinder Morgan Canada Ltd. meddelte, at det stoppede arbejdet med projektet.

Land Rovers nye Discovery er den perfekte familiebil

Land Rover er et ærværdigt navn i bilverdenen, og det er der god grund til. Virksomheden har en lang historie med at producere kvalitetskøretøjer, der kan klare selv de mest ekstreme forhold. Uanset om du leder efter en robust SUV til dit næste udendørseventyr eller en luksuriøs sedan, der vil gøre det til en leg at køre i byen, har Land Rover en model, der er perfekt til dig. Hvad mere er, er Land Rover-køretøjer spækket med funktioner og faciliteter, der vil gøre din tur mere behagelig end nogensinde før. Så hvis du er på udkig efter en ny bil, så sørg for at tjekke Land Rover. Du bliver ikke skuffet. Gruppen af tre-årige viste også en markant forskel i deres evne til selv at regulere eller kontrollere deres impulser. De børn, der var blevet ammet i længere tid, var i stand til at berolige sig selv og havde bedre impulskontrol.

Motor: Elbilernes fremtid

Motorcykler er utrolige maskiner, der kan give en fantastisk køreoplevelse. Med vinden i håret og solen i ansigtet er der intet som en tur på en motorcykel. De er perfekte til weekendture og lange bilture, og de kan endda bruges til pendling i nogle tilfælde. Motorcykler er også en god måde at holde sig i form på, da de kræver en masse fysisk indsats at betjene. Hvis du er interesseret i at lære mere om motorcykler, så er denne artikel noget for dig. Her er nogle gode motorcykel tips og tricks til at komme i gang. For at du kan køre komfortabelt, skal du sørge for, at din motorcykel passer til dig. Bremser, gashåndtag og sæde skal alle kunne justeres for maksimal komfort. Når du er i stand til at nå betjeningsgrebene komfortabelt, vil din cykel være meget nemmere at håndtere.