Aston Martin DBS Superleggera 2018-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
5.2V12715Benzin0N/A - 0
Motor Type: 5.2Værdi
MotorV12
Hestekræfter715
BrændstofBenzin
Antal bolte0
Bolt størrelse
KrydsmålN/A
ET mål mellem - 0
Aston Martin DBS Superleggera 2018-2020

Det rigtige ET mål er meget afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at stålfælgen på automobilen kommer til at skrabe mod køretøjets yderskærm. Dette er ikke Det samme som, at hjulet er for stort eller for bredt, det kan være et resulta af et afvigende mål. ET målet indikerer, afstanden fra køretøjets yderskærm, stålfælgen er placeret. Afhængigt af den motoren din Aston Martin DBS Superleggera har, er målene også afvigende. De ligger de mellem - 0. Dog er det vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man undgår, at fælgen kommer til at rammer skærmkanten.

Med henblik på at få dit køretøj til både at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få monteret de helt rette hjul på din bil.

På den måde opdager du de rigtige fælge

Der er mange forskellige info på alufælge, man skal tag med i beregninger, når overvejer nye dæk til sin slæde. Med en din bil er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt køretøjet har lov til at køre med de påsatte fælge. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er støbt på gummiet, ikke er lavere end den maksimale hastighed automobilen må fremføres med. Dit køretøj må altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket er lavet til.Afhængigt af, hvilken motor din bil har, er der forskel på, hvor hurtigt den må køre og dermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

Hvilket krydsmål på din bil?

Krydsmålet oplyser om, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På de fleste stålfælge er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal monteringspunkter i stålfælgen, så hjulet kan monteres rigtigt. På Aston Martin DBS Superleggera er krydsmålet N/A. Her angiver N/A-tallet, antallet af bolte alufælgen har, mens beretter om hvor mange mm. som er mellem bolte overfor hinanden.

Når man overvejer motering af brugte eller nye hjul på sin slæde, er det vigtigt at være obs på, ikke blot at handle de første og de bedste. man skal både være opmærksom på, hvad gummiet kan udfordres til, størrelsen på de fælge man vil investere i, og så hvor mange bolte der skal anvendes i hjulet.