Aston Martin DBS 1967-1972

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
4.0I6282Benzin51/2" - 20 UNF5x120.630 - 30
Motor Type: 4.0Værdi
MotorI6
Hestekræfter282
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelse1/2" - 20 UNF
Krydsmål5x120.6
ET mål mellem30 - 30
Aston Martin DBS 1967-1972

For at få din Aston Martin DBS til at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du studere hjuldataene til punkt og prikke, så du kan få monteret de rette stålfælge på dit køretøj.

Hvilket krydsmål på din Aston Martin DBS?

Krydsmålet oplyser om, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På de fleste stålfælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, det samme antal monteringspunkter i alufælgen, så hjulet kan monteres rigtigt. På den her bil et krydsmål på 5x114.3. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte alufælgen har, imens 114.3 fortæller hvor mange mm. som er mellem bolte overfor hinanden.

Når man overvejer motering af brugte dæk på sin slæde, bør man være henlede opmærksomheden på, ikke blot at investere i de første man finder. Her bør man både være obs på, hvad gummiet kan holde til, hvor store fælge man skal købe, samt hvor mange bolte der skal være i hjulet.

Sådan opdager du de korrekte fælge

Der findes rigtig mange forskellige data på fælge, man bør tage højde for, hvis overvejer nye stålfælge til autobilen. Med en din Aston Martin DBS er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor hurtigt bilen må fremføres med de monteret dæk. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er beskrevet på dækket, ikke er mindre end den højeste hastighed bilen kan køre. Dit køretøj bør altså ikke kunne køre hurtigere end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor typen din Aston Martin DBS har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den må fremføres med og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde have.

Det rigtige ET mål er afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at fælgen på køretøjet kommer til at skrabe mod bilens skærm kant. Det er ikke Det samme som, at fælgen ikke passer, men kan være resultatet af et u-korrekt ET mål. ET målet viser, afstanden fra køretøjets yderskærm, hjulet sidder. Afhængigt af hvilken type motor din bil har, er ET-målene også forskellige. De er de et sted mellem 40 - 42. Dog er det vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at alufælgen kommer til at rammer skærmkanten.