Aston Martin DBS 2007-2012

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
5.9iV12510Benzin5M14 x 2.05x114.340 - 42
Motor Type: 5.9iVærdi
MotorV12
Hestekræfter510
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 2.0
Krydsmål5x114.3
ET mål mellem40 - 42
Aston Martin DBS 2007-2012

Det korrekte ET mål er vigtigt

I nogle tilfælde kan man komme udfor, at stålfælgen på automobilen kommer til at skrabe mod bilens skærm kant. Det er ikke Det samme som, at hjulet er for stort eller for bredt, det kan være resultatet af et forkert mål. målet viser, afstanden fra automobilens yderskærm, hjulet sidder. Afhængigt af den motoren dit køretøj har, er målene også afvigende. De er de et sted mellem 40 - 42. Det er vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man undgår, at dækket kommer til at rammer inderskærmen.

Med henblik på at få din bil til at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du researcher data på fælgene til enhver detalje, så du kan få monteret de rette fælge på dit køretøj.

Ved montering af brugte eller nye dæk på sit køretøj, er det vigtigt at være obs på, ikke kun at investere i de første man finder. man skal både være opmærksom på, hvad gummiet kan holde til, størrelsen på de fælge man vil investere i, samt antallet af bolte der skal anvendes i fælgen.

Hvilket krydsmål på din Aston Martin DBS?

Krydsmålet fortæller, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På de fleste fælge er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i alufælgen, så dækket kan påsættes rigtigt. På det her køretøj er krydsmålet 5x114.3. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte hjulet har, imens 114.3 beretter om hvor mange mm. som er mellem to bolte overfor hinanden.

Sådan finder du de korrekte stålfælge

Der er mange forskellige info på hjuldæk, man alle bør tage højde for, hvis overvejer nye fælge til autobilen. Med en dit køretøj er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt automobilen har lov til at fremføres med de påsatte hjul. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er beskrevet på dækket, ikke bliver mindre end den højeste hastighed bilen må fremføres med. Din Aston Martin DBS må altså ikke kunne køre med højere fart end dækket er lavet til.Afhængigt af, hvilken motor din bil har, er der afvigelser på, hvor stærkt den kan køre og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.