Aston Martin DB7 Vantage 1999-2004

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
5.9iV12414Benzin51/2" - 20 UNF5x120.625 - 33
Motor Type: 5.9iVærdi
MotorV12
Hestekræfter414
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelse1/2" - 20 UNF
Krydsmål5x120.6
ET mål mellem25 - 33
Aston Martin DB7 Vantage 1999-2004

Når man overvejer motering af brugte eller nye fælge på autobilen, er det vigtigt at være obs på, ikke blot at købe de første og bedste. man skal både være opmærksom på, hvad gummiet kan udfordres til, hvor store fælge man ønsker at købe, og så antallet af bolte der skal placeres i hjulet.

På den måde finder du de korrekte hjul

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt bilen må køre med de påsatte hjul. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er støbt på dækket, ikke bliver lavere end den højeste hastighed automobilen må fremføres med. Din Aston Martin DB7 Vantage bør altså ikke køre med højere fart end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor typen dit køretøj har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den må køre og dermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

Der findes mange variationer på data på alufælge, man bør tag med i beregninger, hvis overvejer nye fælge til sit køretøj. Med en dit køretøj er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Det korrekte ET mål er meget afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at hjulet på køretøjet kommer til at skrabe mod køretøjets yderskærm. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at stålfælgen ikke passer, det kan være resultatet af et u-korrekt ET mål. målet viser, afstanden fra bilens yderskærm, fælgen er placeret. Afhængigt af den motoren din bil har, er ET-målene også forskellige. De ligger de et sted mellem 25 - 33. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man undgår, at alufælgen kommer til at berører yderskærmen.

For at få din Aston Martin DB7 Vantage til at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du studere hjuldataene til punkt og prikke, således at du kan få monteret de helt rigtige fælge på din slæde.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet angiver, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På de fleste fælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange huller i fælgen, så stålfælgen kan påsættes rigtigt. På dette køretøj hedder krydsmålet 5x120.6. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte hjulet har, mens 120.6 fortæller antallet af mm. som er mellem to bolte overfor hinanden.