Aston Martin DB7 1994-2003

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
3.2iI6335Benzin51/2" - 20 UNF5x120.628 - 33
Motor Type: 3.2iVærdi
MotorI6
Hestekræfter335
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelse1/2" - 20 UNF
Krydsmål5x120.6
ET mål mellem28 - 33
Aston Martin DB7 1994-2003

Ved montering af brugte hjul på sin bil, skal man være obs på, ikke kun at handle de første man finder. Her bør man både være obs på, hvad dækket kan holde til, hvilken størrelse fælge man ønsker at handle, endvidere hvor mange bolte der skal være i hjulet.

Med henblik på at få dit køretøj til både at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du researcher hjuldataene til enhver detalje, så du kan få sat de helt rigtige alufælge på din slæde.

Hvilket krydsmål på din bil?

Krydsmålet fortæller, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På mange hjul er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal huller i fælgen, så fælgen kan påsættes korrekt. På denne bil hedder krydsmålet 5x120.6. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte hjulet har, imens 120.6 angiver hvor mange mm. som er mellem bolte overfor hinanden.

Sådan opdager du de rette dæk

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt bilen har lov til at køre med de monteret hjul. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på dækket, ikke er lavere end den maksimale hastighed bilen må køre. Din Aston Martin DB7 må altså ikke køre med højere hastighed end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor størrelsen din bil har, kan der være afvigelser på, hvor hurtigt den kan fremføres med og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Der findes rigtig mange forskellige info på alufælge, man skal tag med i beregninger, når man skal have brugte alufælge til autobilen. Med en din bil er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Det rigtige ET mål er vigtigt

I visse tilfælde kan man komme udfor, at hjulet på automobilen vil komme til at påfører køretøjets skærm kant. Dette er ikke Det samme som, at fælgen er for stort eller for bredt, det kan være et resulta af et afvigende mål. målet indikerer, afstanden fra køretøjets skærmkant, hjulet sidder. Afhængigt af den motoren dit køretøj har, er målene også forskellige. De er de et sted mellem 28 - 33. Dog er det vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at hjulet kommer til at rammer skærmen.