Aston Martin Cygnet 2011-2013

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.3iI497Benzin4M12 x 1.54x10035 - 40
Motor Type: 1.3iVærdi
MotorI4
Hestekræfter97
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem35 - 40
Aston Martin Cygnet 2011-2013

På den måde opdager du de rette alufælge

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor hurtigt automobilen må køre med de monteret fælge. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er støbt på gummiet, ikke bliver lavere end den højeste hastighed automobilen kan køre. Din bil bør altså ikke kunne køre hurtigere end dækket kan tåle.Afhængigt af, hvilken motor dit køretøj har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den kan fremføres med og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

Der findes mange forskellige informationer på hjuldæk, man skal tag med i beregninger, når overvejer nye fælge på sit køretøj. Med en dit køretøj er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Det korrekte ET mål er meget vigtigt

I nogle tilfælde kan man opleve, at fælgen på bilen vil komme til at påfører køretøjets yderskærm. Det er ikke Det samme som, at dækket ikke passer, men kan være resultatet af et forkert mål. ET målet beretter om, hvor langt væk fra bilens skærmkant, stålfælgen er placeret. Afhængigt af den type motor din Aston Martin Cygnet har, er ET-målene også afvigende. De er de mellem 35 - 40. Det er vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man undgår, at stålfælgen kommer til at berører yderskærmen.

Krydsmål på din Aston Martin Cygnet?

Krydsmålet oplyser om, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På de fleste dæk er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal huller i hjulet, så hjulet kan monteres rigtigt. På dette køretøj er krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, hvor mange bolte alufælgen har, imens 100 angiver hvor mange mm. der er mellem bolte placeret diagonalt.

Når man skal montere brugte eller nye hjul på sin bil, bør man være henlede opmærksomheden på, ikke blot at handle de første og bedste. Her skal man både være opmærksom på, hvad gummiet kan tåle, hvor store fælge man skal handle, og så antallet af bolte der skal være i hjulet.

For at få din bil til at være så sikker og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher data på fælgene til enhver detalje, således at du kan få monteret de korrekte stålfælge på din automobil.