Volvo S60 2019-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Volvo S60 2019-2020

I forbindelse med at få din bil til at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du studere hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få sat de helt rigtige hjul på din slæde.

Når man skal montere brugte eller nye hjul på autobilen, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke blot at investere i de første og de bedste. man skal både være obs på, hvad dækket kan tåle, størrelsen på de fælge man bør købe, og så hvor mange bolte der skal anvendes i fælgen.

Det rigtige ET mål er vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at hjulet på bilen vil komme til at ramme bilens yderskærm. Dette er ikke Det samme som, at fælgen ikke passer, men kan være et resulta af et afvigende mål. målet indikerer, afstanden fra bilens yderskærm, fælgen sidder. Afhængigt af den motoren din Volvo S60 har, er ET-numrene også afvigende. De ligger de et sted mellem 50 - 55. Det er vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man undgår, at fælgen kommer til at skrabe mod inderskærmen.

På den måde finder du de korrekte hjul

Der findes mange variationer på data på hjuldæk, man alle skal tage højde for, hvis overvejer nye eller brugte fælge på sit køretøj. Med en dit køretøj er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt automobilen har lov til at køre med de monteret dæk. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er trykt på gummiet, ikke er mindre end den maksimale hastighed køretøjet kan fremføres med. Dit køretøj bør altså ikke køre med højere fart end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor typen din bil har, kan der være afvigelser på, hvor hurtigt den må fremføres med og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk bør være udstyret med.

Krydsmål på din Volvo S60?

Krydsmålet angiver, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På de fleste stålfælge er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange huller i dækket, så alufælgen kan monteres korrekt. På denne bil hedder krydsmålet 5x108. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte alufælgen har, imens 108 beretter om antallet af mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.