Volkswagen Polo Classic 1982-1994

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Volkswagen Polo Classic 1982-1994

På den måde opdager du de korrekte hjul

Der findes rigtig mange forskellige informationer på fælge, man skal tag med i beregninger, hvis overvejer nye eller brugte dæk på autobilen. Med en din bil er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt køretøjet må fremføres med de påsatte fælge. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er trykt på dækket, ikke bliver lavere end den højeste hastighed bilen kan fremføres med. Din Volkswagen Polo Classic må altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor typen din Volkswagen Polo Classic har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den må køre og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.

Det rigtige ET mål er afgørende

I visse tilfælde kan man opleve, at stålfælgen på bilen vil komme til at ramme bilens yderskærm. Dette er ikke Det samme som, at hjulet er for stort eller for bredt, det kan være resultatet af et afvigende ET mål. ET målet viser, hvor langt væk fra køretøjets skærmkant, alufælgen sidder. Afhængigt af hvilken motoren din bil har, er ET-numrene også afvigende. De er de et sted mellem 38 - 38. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at hjulet {kommer til at berører yderkanten.

Ved montering af brugte eller nye fælge på autobilen, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke kun at handle de første man finder. man skal både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan tåle, hvor store fælge man ønsker at købe, samt antallet af bolte der skal være i hjulet.

Med henblik på at få din bil til at køre så sikker og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få sat de korrekte hjul på dit køretøj.

Krydsmål på din Volkswagen Polo Classic?

Krydsmålet oplyser om, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På mange fælge er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal huller i fælgen, så alufælgen kan påsættes rigtigt. På det her køretøj et krydsmål på 4x100. Her angiver 4-tallet, antallet af bolte fælgen har, mens 100 beretter om hvor mange mm. der er mellem bolte overfor hinanden.

Reperationer på en Volkswagen Polo Classic 1982-1994

Volkswagen Polo Classic Affjedring / støddæmpereVolkswagen Polo Classic AirconditionVolkswagen Polo Classic Anhængertræk
Volkswagen Polo Classic BatteriVolkswagen Polo Classic BilplejeVolkswagen Polo Classic Bremser
Volkswagen Polo Classic Dæk & hjulVolkswagen Polo Classic DækopbevaringVolkswagen Polo Classic Elektrisk arbejde
Volkswagen Polo Classic FejlsøgningVolkswagen Polo Classic Firehjulsudmåling / Sporing af bilVolkswagen Polo Classic Fælge
Volkswagen Polo Classic GearkasseVolkswagen Polo Classic KoblingVolkswagen Polo Classic Lak- og malerarbejde
Volkswagen Polo Classic MotorVolkswagen Polo Classic OlieskiftVolkswagen Polo Classic Pladearbejde (buler m.m.)
Volkswagen Polo Classic RustarbejdeVolkswagen Polo Classic ServiceeftersynVolkswagen Polo Classic Skadesarbejde
Volkswagen Polo Classic Stenslag & rudeskiftVolkswagen Polo Classic StyretøjVolkswagen Polo Classic Syn & klargøring
Volkswagen Polo Classic Tandrem/kædekitVolkswagen Polo Classic UdstødningVolkswagen Polo Classic Undervognsbehandling