Volkswagen Polo Classic 1995-2001

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.4I459Benzin4M12 x 1.54x10035 - 38
1.6I499Benzin4M12 x 1.54x10038 - 38
1.9SDII463Diesel4M12 x 1.54x10038 - 38
Motor Type: 1.4Værdi
MotorI4
Hestekræfter59
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem35 - 38
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 1.6Værdi
MotorI4
Hestekræfter99
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem38 - 38
Motor Type: 1.9SDIVærdi
MotorI4
Hestekræfter63
BrændstofDiesel
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem38 - 38
Volkswagen Polo Classic 1995-2001

Ved montering af nye dæk på sin slæde, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke kun at investere i de første og bedste. man skal både være obs på, hvad gummiet kan udfordres til, hvilken størrelse fælge man vil investere i, endvidere antallet af bolte der skal anvendes i fælgen.

Krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet fortæller, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På mange hjul er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal monteringspunkter i stålfælgen, så dækket kan påsættes korrekt. På dette køretøj hedder krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, antallet af bolte alufælgen har, mens 100 angiver antallet af mm. der er mellem to bolte overfor hinanden.

Sådan finder du de korrekte alufælge

Der er mange variationer på data på fælge, man alle bør tage højde for, hvis overvejer brugte hjul på sin slæde. Med en dit køretøj er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor hurtigt køretøjet har lov til at fremføres med de monteret dæk. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er angivet på dækket, ikke er lavere end den maksimale hastighed køretøjet må fremføres med. Din bil bør altså ikke køre med højere fart end dækket kan tåle.Afhængigt af, hvilken motor din Volkswagen Polo Classic har, kan der være afvigelser på, hvor hurtigt den må køre og dermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde have.

Det korrekte ET mål er afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at fælgen på køretøjet kommer til at skrabe mod køretøjets yderskærm. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at dækket er for stort eller for bredt, men kan være et resulta af et u-korrekt mål. målet beretter om, afstanden fra automobilens skærmkant, fælgen er placeret. Afhængigt af hvilken motoren din bil har, er målene også afvigende. Helt overordnet ligger de et sted mellem 38 - 38. Dog er det vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at fælgen kommer til at rammer yderkanten.

For at få din Volkswagen Polo Classic til at være så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger informationerne på hjulene til enhver detalje, så du kan få monteret de helt korrekte stålfælge på din automobil.

Reperationer på en Volkswagen Polo Classic 1995-2001

Volkswagen Polo Classic Affjedring / støddæmpereVolkswagen Polo Classic AirconditionVolkswagen Polo Classic Anhængertræk
Volkswagen Polo Classic BatteriVolkswagen Polo Classic BilplejeVolkswagen Polo Classic Bremser
Volkswagen Polo Classic Dæk & hjulVolkswagen Polo Classic DækopbevaringVolkswagen Polo Classic Elektrisk arbejde
Volkswagen Polo Classic FejlsøgningVolkswagen Polo Classic Firehjulsudmåling / Sporing af bilVolkswagen Polo Classic Fælge
Volkswagen Polo Classic GearkasseVolkswagen Polo Classic KoblingVolkswagen Polo Classic Lak- og malerarbejde
Volkswagen Polo Classic MotorVolkswagen Polo Classic OlieskiftVolkswagen Polo Classic Pladearbejde (buler m.m.)
Volkswagen Polo Classic RustarbejdeVolkswagen Polo Classic ServiceeftersynVolkswagen Polo Classic Skadesarbejde
Volkswagen Polo Classic Stenslag & rudeskiftVolkswagen Polo Classic StyretøjVolkswagen Polo Classic Syn & klargøring
Volkswagen Polo Classic Tandrem/kædekitVolkswagen Polo Classic UdstødningVolkswagen Polo Classic Undervognsbehandling