Volkswagen Polo 1981-1990

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
All trimsI40Diesel44x10035 - 38
Motor Type: All trimsVærdi
MotorI4
Hestekræfter0
BrændstofDiesel
Antal bolte4
Bolt størrelse
Krydsmål4x100
ET mål mellem35 - 38
Volkswagen Polo 1981-1990

På den måde opdager du de korrekte stålfælge

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt automobilen har lov til at fremføres med de påsatte hjul. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på gummiet, ikke bliver lavere end den højeste hastighed automobilen kan fremføres med. Din Volkswagen Polo bør altså ikke kunne køre med højere fart end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor typen dit køretøj har, er der forskel på, hvor stærkt den kan fremføres med og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal være udstyret med.

Der er rigtig mange variationer på info på hjuldæk, man alle skal tag med i beregninger, når man skal have brugte fælge på sin bil. Med en din bil er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

Det rigtige ET mål er vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at dækket på automobilen kommer til at skrabe mod bilens yderskærm. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at fælgen er for stort eller for bredt, men kan være et resulta af et afvigende mål. ET målet beretter om, afstanden fra automobilens skærmkant, hjulet sidder. Afhængigt af den motor typen din bil har, er ET-numrene også forskellige. Helt overordnet ligger de mellem 38 - 46. Dog er det vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at alufælgen kommer til at berører skærmkanten.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet fortæller, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På mange alufælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så stort antal monteringspunkter i dækket, så fælgen kan monteres rigtigt. På Volkswagen Polo et krydsmål på 5x100. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte alufælgen har, mens 100 beretter om antallet af mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.

Ved montering af brugte eller nye fælge på sit køretøj, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke blot at handle de første og de bedste. Her skal man både være opmærksom på, hvad dækket kan udfordres til, størrelsen på de fælge man bør investere i, samt hvor mange bolte der skal bruges i fælgen.

For at få din bil til at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger informationerne på fælgene til punkt og prikke, således at du kan få monteret de helt rigtige hjul på dit køretøj.

Reperationer på en Volkswagen Polo 1981-1990

Volkswagen Polo Affjedring / støddæmpereVolkswagen Polo AirconditionVolkswagen Polo Anhængertræk
Volkswagen Polo BatteriVolkswagen Polo BilplejeVolkswagen Polo Bremser
Volkswagen Polo Dæk & hjulVolkswagen Polo DækopbevaringVolkswagen Polo Elektrisk arbejde
Volkswagen Polo FejlsøgningVolkswagen Polo Firehjulsudmåling / Sporing af bilVolkswagen Polo Fælge
Volkswagen Polo GearkasseVolkswagen Polo KoblingVolkswagen Polo Lak- og malerarbejde
Volkswagen Polo MotorVolkswagen Polo OlieskiftVolkswagen Polo Pladearbejde (buler m.m.)
Volkswagen Polo RustarbejdeVolkswagen Polo ServiceeftersynVolkswagen Polo Skadesarbejde
Volkswagen Polo Stenslag & rudeskiftVolkswagen Polo StyretøjVolkswagen Polo Syn & klargøring
Volkswagen Polo Tandrem/kædekitVolkswagen Polo UdstødningVolkswagen Polo Undervognsbehandling