Volkswagen Pointer 1998-2006

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Volkswagen Pointer 1998-2006

Med henblik på at få din bil til at være så sikker og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du studere data på hjulene til enhver detalje, så du kan få monteret de helt rette hjul på dit køretøj.

Ved montering af nye hjul på sit køretøj, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke blot at investere i de første og bedste. Her skal man både henlede opmærksomheden på, hvad gummiet kan holde til, hvilken størrelse fælge man ønsker at handle, endvidere hvor mange bolte der skal bruges i hjulet.

Krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet angiver, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit dæk. På de fleste fælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, det samme antal monteringspunkter i alufælgen, så hjulet kan påsættes korrekt. På Volkswagen Pointer er krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, antallet af bolte dækket har, imens 100 angiver hvor mange mm. som er mellem bolte overfor hinanden.

Det rigtige ET mål er meget vigtigt

I visse tilfælde kan man komme udfor, at hjulet på automobilen kommer til at skrabe mod automobilens skærm kant. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at stålfælgen ikke passer, men kan være et resulta af et u-korrekt mål. ET målet indikerer, hvor langt væk fra køretøjets skærmkant, fælgen sidder. Afhængigt af hvilken motoren dit køretøj har, er ET-numrene også forskellige. De ligger de et sted mellem 35 - 35. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at stålfælgen kommer til at rammer yderkanten.

Således finder du de rette stålfælge

Der er mange variationer på hjuldata, man bør tage højde for, hvis man skal have brugte alufælge til sin slæde. Med en din Volkswagen Pointer er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt køretøjet må fremføres med de påsatte dæk. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på gummiet, ikke er mindre end den højeste hastighed automobilen kan fremføres med. Din bil bør altså ikke kunne køre med højere fart end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor typen din bil har, kan der være afvigelser på, hvor hurtigt den må fremføres med og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør være udstyret med.

Reperationer på en Volkswagen Pointer 1998-2006

Volkswagen Pointer Affjedring / støddæmpereVolkswagen Pointer AirconditionVolkswagen Pointer Anhængertræk
Volkswagen Pointer BatteriVolkswagen Pointer BilplejeVolkswagen Pointer Bremser
Volkswagen Pointer Dæk & hjulVolkswagen Pointer DækopbevaringVolkswagen Pointer Elektrisk arbejde
Volkswagen Pointer FejlsøgningVolkswagen Pointer Firehjulsudmåling / Sporing af bilVolkswagen Pointer Fælge
Volkswagen Pointer GearkasseVolkswagen Pointer KoblingVolkswagen Pointer Lak- og malerarbejde
Volkswagen Pointer MotorVolkswagen Pointer OlieskiftVolkswagen Pointer Pladearbejde (buler m.m.)
Volkswagen Pointer RustarbejdeVolkswagen Pointer ServiceeftersynVolkswagen Pointer Skadesarbejde
Volkswagen Pointer Stenslag & rudeskiftVolkswagen Pointer StyretøjVolkswagen Pointer Syn & klargøring
Volkswagen Pointer Tandrem/kædekitVolkswagen Pointer UdstødningVolkswagen Pointer Undervognsbehandling