Volkswagen Passat 1973-1975

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
All trims0Diesel4M12 x 1.54x10038 - 42
Motor Type: All trimsVærdi
Motor
Hestekræfter0
BrændstofDiesel
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem38 - 42
Volkswagen Passat 1973-1975

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet oplyser om, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På mange hjul er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange huller i hjulet, så stålfælgen kan påsættes rigtigt. På Volkswagen Passat et krydsmål på 5x112. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte fælgen har, imens 112 angiver hvor mange mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.

Når man bør montere brugte eller nye dæk på autobilen, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke kun at investere i de første man finder. Her bør man både være opmærksom på, hvad dækket kan tåle, hvor store fælge man bør investere i, og så antallet af bolte der skal placeres i hjulet.

Med henblik på at få din bil til at køre så sikker og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du undersøger informationerne på fælgene til punkt og prikke, således at du kan få monteret de helt rette hjul på din automobil.

Sådan finder du de rette hjul

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt bilen har lov til at køre med de påsatte dæk. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er støbt på dækket, ikke bliver mindre end den højeste hastighed køretøjet kan fremføres med. Din Volkswagen Passat bør altså ikke køre med højere fart end dækket er lavet til.Afhængigt af, hvilken motor din bil har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den må køre og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.

Der findes mange forskellige info på hjuldæk, man alle skal tage højde for, hvis man skal have nye eller brugte dæk til sin slæde. Med en din Volkswagen Passat er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

Det rigtige ET mål er afgørende

I nogle tilfælde kan man komme udfor, at fælgen på bilen kommer til at påfører bilens yderskærm. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at dækket er for stort eller for bredt, men kan være et resulta af et forkert ET mål. målet indikerer, afstanden fra køretøjets skærmkant, dækket sidder. Afhængigt af den type motor dit køretøj har, er ET-målene også afvigende. De er de et sted mellem 40 - 44. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man undgår, at dækket kommer til at berører yderskærmen.

Reperationer på en Volkswagen Passat 1973-1975

Volkswagen Passat Affjedring / støddæmpereVolkswagen Passat AirconditionVolkswagen Passat Anhængertræk
Volkswagen Passat BatteriVolkswagen Passat BilplejeVolkswagen Passat Bremser
Volkswagen Passat Dæk & hjulVolkswagen Passat DækopbevaringVolkswagen Passat Elektrisk arbejde
Volkswagen Passat FejlsøgningVolkswagen Passat Firehjulsudmåling / Sporing af bilVolkswagen Passat Fælge
Volkswagen Passat GearkasseVolkswagen Passat KoblingVolkswagen Passat Lak- og malerarbejde
Volkswagen Passat MotorVolkswagen Passat OlieskiftVolkswagen Passat Pladearbejde (buler m.m.)
Volkswagen Passat RustarbejdeVolkswagen Passat ServiceeftersynVolkswagen Passat Skadesarbejde
Volkswagen Passat Stenslag & rudeskiftVolkswagen Passat StyretøjVolkswagen Passat Syn & klargøring
Volkswagen Passat Tandrem/kædekitVolkswagen Passat UdstødningVolkswagen Passat Undervognsbehandling