Volkswagen Passat 1980-1985

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
All trims0Diesel4M12 x 1.54x10035 - 42
Motor Type: All trimsVærdi
Motor
Hestekræfter0
BrændstofDiesel
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem35 - 42
Volkswagen Passat 1980-1985

Når man overvejer motering af brugte eller nye dæk på sin bil, er det vigtigt at være obs på, ikke kun at købe de første man finder. man skal både være obs på, hvad dækket kan holde til, størrelsen på de fælge man vil handle, og så antallet af bolte der skal bruges i fælgen.

På den måde opdager du de korrekte stålfælge

Der findes en del forskellige data på fælge, man skal tag med i beregninger, når overvejer nye stålfælge på autobilen. Med en din bil er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt automobilen har lov til at køre med de monteret dæk. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er beskrevet på dækket, ikke er mindre end den højeste hastighed bilen må køre. Dit køretøj må altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor typen dit køretøj har, er der afvigelser på, hvor stærkt den kan fremføres med og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde have.

Det korrekte ET mål er meget vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at stålfælgen på køretøjet vil komme til at påfører køretøjets skærm kant. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at dækket ikke passer, det kan være et resulta af et afvigende mål. målet beretter om, afstanden fra automobilens yderskærm, dækket er placeret. Afhængigt af den motor typen dit køretøj har, er ET-numrene også afvigende. Helt overordnet er de et sted mellem 40 - 44. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at hjulet kommer til at skrabe mod inderskærmen.

I forbindelse med at få din bil til både at køre så sikker og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du researcher informationerne på fælgene til enhver detalje, således at du kan få sat de rigtige alufælge på din slæde.

Krydsmål på din Volkswagen Passat?

Krydsmålet angiver, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit dæk. På mange alufælge er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i fælgen, så alufælgen kan monteres korrekt. På Volkswagen Passat er krydsmålet 5x112. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte alufælgen har, mens 112 beretter om antallet af mm. der er mellem to bolte placeret diagonalt.

Reperationer på en Volkswagen Passat 1980-1985

Volkswagen Passat Affjedring / støddæmpereVolkswagen Passat AirconditionVolkswagen Passat Anhængertræk
Volkswagen Passat BatteriVolkswagen Passat BilplejeVolkswagen Passat Bremser
Volkswagen Passat Dæk & hjulVolkswagen Passat DækopbevaringVolkswagen Passat Elektrisk arbejde
Volkswagen Passat FejlsøgningVolkswagen Passat Firehjulsudmåling / Sporing af bilVolkswagen Passat Fælge
Volkswagen Passat GearkasseVolkswagen Passat KoblingVolkswagen Passat Lak- og malerarbejde
Volkswagen Passat MotorVolkswagen Passat OlieskiftVolkswagen Passat Pladearbejde (buler m.m.)
Volkswagen Passat RustarbejdeVolkswagen Passat ServiceeftersynVolkswagen Passat Skadesarbejde
Volkswagen Passat Stenslag & rudeskiftVolkswagen Passat StyretøjVolkswagen Passat Syn & klargøring
Volkswagen Passat Tandrem/kædekitVolkswagen Passat UdstødningVolkswagen Passat Undervognsbehandling