Volkswagen Passat 1985-1988

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
All trims0Diesel4M12 x 1.54x10035 - 42
Motor Type: All trimsVærdi
Motor
Hestekræfter0
BrændstofDiesel
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem35 - 42
Volkswagen Passat 1985-1988

Sådan finder du de rette dæk

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt automobilen har lov til at fremføres med de påsatte dæk. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er støbt på gummiet, ikke bliver lavere end den højeste hastighed køretøjet må fremføres med. Din Volkswagen Passat bør altså ikke køre med højere fart end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor typen din bil har, er der forskel på, hvor hurtigt den må fremføres med og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk bør være udstyret med.

Der er mange variationer på informationer på hjuldæk, man alle bør tag med i beregninger, hvis man skal have brugte alufælge til autobilen. Med en din bil er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

For at få dit køretøj til at køre så sikker og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du studere informationerne på dækkene til enhver detalje, således at du kan få sat de helt rigtige fælge på din bil.

Det korrekte ET mål er afgørende

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at stålfælgen på køretøjet vil komme til at ramme automobilens yderskærm. Det er ikke Det samme som, at dækket er for stort eller for bredt, men kan være resultatet af et forkert mål. målet beretter om, hvor langt væk fra køretøjets skærmkant, alufælgen er placeret. Afhængigt af hvilken type motor din bil har, er målene også forskellige. De ligger de et sted mellem 40 - 44. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at fælgen kommer til at berører yderkanten.

Ved montering af brugte fælge på sin slæde, bør man være henlede opmærksomheden på, ikke kun at investere i de første man finder. Her bør man både være obs på, hvad dækket kan udfordres til, hvilken størrelse fælge man vil investere i, endvidere antallet af bolte der skal anvendes i fælgen.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet oplyser om, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På de fleste alufælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i fælgen, så alufælgen kan monteres korrekt. På Volkswagen Passat et krydsmål på 5x112. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte hjulet har, imens 112 fortæller antallet af mm. der er mellem bolte placeret diagonalt.

Reperationer på en Volkswagen Passat 1985-1988

Volkswagen Passat Affjedring / støddæmpereVolkswagen Passat AirconditionVolkswagen Passat Anhængertræk
Volkswagen Passat BatteriVolkswagen Passat BilplejeVolkswagen Passat Bremser
Volkswagen Passat Dæk & hjulVolkswagen Passat DækopbevaringVolkswagen Passat Elektrisk arbejde
Volkswagen Passat FejlsøgningVolkswagen Passat Firehjulsudmåling / Sporing af bilVolkswagen Passat Fælge
Volkswagen Passat GearkasseVolkswagen Passat KoblingVolkswagen Passat Lak- og malerarbejde
Volkswagen Passat MotorVolkswagen Passat OlieskiftVolkswagen Passat Pladearbejde (buler m.m.)
Volkswagen Passat RustarbejdeVolkswagen Passat ServiceeftersynVolkswagen Passat Skadesarbejde
Volkswagen Passat Stenslag & rudeskiftVolkswagen Passat StyretøjVolkswagen Passat Syn & klargøring
Volkswagen Passat Tandrem/kædekitVolkswagen Passat UdstødningVolkswagen Passat Undervognsbehandling