Volkswagen Golf 1974-1983

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
All trims0Diesel4M12 x 1.54x10033 - 45
Motor Type: All trimsVærdi
Motor
Hestekræfter0
BrændstofDiesel
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem33 - 45
Volkswagen Golf 1974-1983

Det korrekte ET mål er meget afgørende

I nogle tilfælde kan man opleve, at stålfælgen på bilen kommer til at ramme køretøjets yderskærm. Det er ikke Det samme som, at dækket ikke passer, det kan være resultatet af et forkert ET mål. målet beretter om, hvor langt væk fra køretøjets yderskærm, stålfælgen sidder. Afhængigt af den motoren din Volkswagen Golf har, er ET-numrene også afvigende. De ligger de mellem 43 - 48. Dog er det vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man undgår, at stålfælgen kommer til at berører yderkanten.

Hvilket krydsmål på din Volkswagen Golf?

Krydsmålet angiver, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit dæk. På de fleste fælge er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal monteringspunkter i dækket, så fælgen kan monteres korrekt. På det her køretøj et krydsmål på 5x112. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte alufælgen har, mens 112 beretter om hvor mange mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.

Ved montering af brugte fælge på sin bil, er det vigtigt at være obs på, ikke blot at handle de første og bedste. man skal både være obs på, hvad gummiet kan tåle, hvilken størrelse fælge man skal investere i, og så hvor mange bolte der skal placeres i fælgen.

Sådan finder du de rette hjul

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor hurtigt bilen har lov til at fremføres med de påsatte fælge. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er støbt på dækket, ikke bliver lavere end den maksimale hastighed køretøjet kan fremføres med. Din Volkswagen Golf må altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor typen din bil har, kan der være afvigelser på, hvor hurtigt den må køre og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Der findes rigtig mange forskellige hjuldata, man skal tage højde for, hvis man skal have nye eller brugte dæk til sit køretøj. Med en dit køretøj er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

For at få din Volkswagen Golf til at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du researcher hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få sat de helt korrekte dæk på dit køretøj.

Reperationer på en Volkswagen Golf 1974-1983

Volkswagen Golf Affjedring / støddæmpereVolkswagen Golf AirconditionVolkswagen Golf Anhængertræk
Volkswagen Golf BatteriVolkswagen Golf BilplejeVolkswagen Golf Bremser
Volkswagen Golf Dæk & hjulVolkswagen Golf DækopbevaringVolkswagen Golf Elektrisk arbejde
Volkswagen Golf FejlsøgningVolkswagen Golf Firehjulsudmåling / Sporing af bilVolkswagen Golf Fælge
Volkswagen Golf GearkasseVolkswagen Golf KoblingVolkswagen Golf Lak- og malerarbejde
Volkswagen Golf MotorVolkswagen Golf OlieskiftVolkswagen Golf Pladearbejde (buler m.m.)
Volkswagen Golf RustarbejdeVolkswagen Golf ServiceeftersynVolkswagen Golf Skadesarbejde
Volkswagen Golf Stenslag & rudeskiftVolkswagen Golf StyretøjVolkswagen Golf Syn & klargøring
Volkswagen Golf Tandrem/kædekitVolkswagen Golf UdstødningVolkswagen Golf Undervognsbehandling