Volkswagen Fox 1987-1993

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Volkswagen Fox 1987-1993

Således opdager du de rigtige fælge

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor hurtigt bilen må fremføres med de påsatte hjul. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er støbt på dækket, ikke bliver mindre end den maksimale hastighed automobilen må køre. Din Volkswagen Fox bør altså ikke kunne køre hurtigere end dækket kan tåle.Afhængigt af, hvilken motor din Volkswagen Fox har, er der afvigelser på, hvor stærkt den kan fremføres med og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde have.

Der er rigtig mange forskellige informationer på hjuldæk, man bør tag med i beregninger, når overvejer brugte alufælge på sit køretøj. Med en din Volkswagen Fox er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Med henblik på at få din Volkswagen Fox til både at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger informationerne på fælgene til enhver detalje, således at du kan få sat de helt korrekte hjul på dit køretøj.

Når man overvejer motering af nye hjul på autobilen, skal man være obs på, ikke kun at investere i de første og de bedste. Her skal man både være opmærksom på, hvad dækket kan udfordres til, hvor store fælge man skal handle, og så antallet af bolte der skal anvendes i hjulet.

Det korrekte ET mål er meget vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at fælgen på bilen vil komme til at påfører køretøjets skærm kant. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at hjulet ikke passer, det kan være resultatet af et afvigende mål. ET målet viser, afstanden fra bilens skærmkant, fælgen sidder. Afhængigt af hvilken motoren din bil har, er målene også forskellige. Helt overordnet er de mellem 35 - 43. Det er vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at dækket {kommer til at rammer skærmen.

Hvilket krydsmål på din Volkswagen Fox?

Krydsmålet fortæller, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit dæk. På de fleste stålfælge er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, det samme antal huller i stålfælgen, så stålfælgen kan påsættes rigtigt. På denne bil et krydsmål på 5x100. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte alufælgen har, imens 100 beretter om antallet af mm. som er mellem bolte overfor hinanden.

Reperationer på en Volkswagen Fox 1987-1993

Volkswagen Fox Affjedring / støddæmpereVolkswagen Fox AirconditionVolkswagen Fox Anhængertræk
Volkswagen Fox BatteriVolkswagen Fox BilplejeVolkswagen Fox Bremser
Volkswagen Fox Dæk & hjulVolkswagen Fox DækopbevaringVolkswagen Fox Elektrisk arbejde
Volkswagen Fox FejlsøgningVolkswagen Fox Firehjulsudmåling / Sporing af bilVolkswagen Fox Fælge
Volkswagen Fox GearkasseVolkswagen Fox KoblingVolkswagen Fox Lak- og malerarbejde
Volkswagen Fox MotorVolkswagen Fox OlieskiftVolkswagen Fox Pladearbejde (buler m.m.)
Volkswagen Fox RustarbejdeVolkswagen Fox ServiceeftersynVolkswagen Fox Skadesarbejde
Volkswagen Fox Stenslag & rudeskiftVolkswagen Fox StyretøjVolkswagen Fox Syn & klargøring
Volkswagen Fox Tandrem/kædekitVolkswagen Fox UdstødningVolkswagen Fox Undervognsbehandling