Volkswagen e-Golf 2014-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
e-Golf114Diesel5M14 x 1.55x11246 - 49
Motor Type: e-GolfVærdi
Motor
Hestekræfter114
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x112
ET mål mellem46 - 49
Volkswagen e-Golf 2014-2020

Ved montering af brugte hjul på sit køretøj, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke kun at købe de første og bedste. Her bør man både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan holde til, størrelsen på de fælge man skal investere i, endvidere hvor mange bolte der skal anvendes i fælgen.

Det rigtige ET mål er vigtigt

I visse tilfælde kan man opleve, at alufælgen på bilen kommer til at skrabe mod køretøjets yderskærm. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at stålfælgen er for stort eller for bredt, det kan være resultatet af et u-korrekt mål. ET målet viser, hvor langt væk fra køretøjets skærmkant, alufælgen er placeret. Afhængigt af hvilken type motor dit køretøj har, er ET-numrene også afvigende. Helt overordnet er de et sted mellem 46 - 49. Dog er det vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at alufælgen kommer til at berører skærmen.

I forbindelse med at få dit køretøj til både at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du studere informationerne på dækkene til punkt og prikke, således at du kan få monteret de helt rigtige fælge på din slæde.

På den måde finder du de rigtige fælge

Der er en del forskellige data på fælge, man bør tag med i beregninger, når man skal have nye alufælge til sin slæde. Med en din bil er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt bilen må fremføres med de påsatte dæk. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er beskrevet på gummiet, ikke bliver lavere end den maksimale hastighed bilen må køre. Dit køretøj må altså ikke kunne køre hurtigere end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, er der forskel på, hvor stærkt den må køre og dermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde have.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet angiver, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit dæk. På de fleste hjul er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange huller i dækket, så fælgen kan påsættes korrekt. På dette køretøj et krydsmål på 5x112. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte hjulet har, imens 112 beretter om hvor mange mm. som er mellem to bolte overfor hinanden.

Reperationer på en Volkswagen e-Golf 2014-2020

Volkswagen e-Golf Affjedring / støddæmpereVolkswagen e-Golf AirconditionVolkswagen e-Golf Anhængertræk
Volkswagen e-Golf BatteriVolkswagen e-Golf BilplejeVolkswagen e-Golf Bremser
Volkswagen e-Golf Dæk & hjulVolkswagen e-Golf DækopbevaringVolkswagen e-Golf Elektrisk arbejde
Volkswagen e-Golf FejlsøgningVolkswagen e-Golf Firehjulsudmåling / Sporing af bilVolkswagen e-Golf Fælge
Volkswagen e-Golf GearkasseVolkswagen e-Golf KoblingVolkswagen e-Golf Lak- og malerarbejde
Volkswagen e-Golf MotorVolkswagen e-Golf OlieskiftVolkswagen e-Golf Pladearbejde (buler m.m.)
Volkswagen e-Golf RustarbejdeVolkswagen e-Golf ServiceeftersynVolkswagen e-Golf Skadesarbejde
Volkswagen e-Golf Stenslag & rudeskiftVolkswagen e-Golf StyretøjVolkswagen e-Golf Syn & klargøring
Volkswagen e-Golf Tandrem/kædekitVolkswagen e-Golf UdstødningVolkswagen e-Golf Undervognsbehandling