Volkswagen Caravelle 1990-2003

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Volkswagen Caravelle 1990-2003

Med henblik på at få dit køretøj til at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du undersøger informationerne på hjulene til enhver detalje, således at du kan få monteret de helt rette hjul på dit køretøj.

Hvilket krydsmål på din bil?

Krydsmålet angiver, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På mange alufælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange huller i hjulet, så fælgen kan monteres korrekt. På den her bil et krydsmål på 5x120. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte alufælgen har, mens 120 fortæller antallet af mm. der er mellem bolte placeret diagonalt.

Således opdager du de rette alufælge

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor hurtigt automobilen har lov til at fremføres med de monteret dæk. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på gummiet, ikke er lavere end den maksimale hastighed bilen kan fremføres med. Dit køretøj må altså ikke kunne køre hurtigere end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor typen din Volkswagen Caravelle har, er der afvigelser på, hvor stærkt den må fremføres med og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

Der er mange variationer på data på alufælge, man alle skal tage højde for, hvis man skal have nye eller brugte hjul på sit køretøj. Med en dit køretøj er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

Det rigtige ET mål er meget afgørende

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at fælgen på automobilen kommer til at skrabe mod køretøjets yderskærm. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at dækket ikke passer, men kan være resultatet af et afvigende mål. ET målet viser, afstanden fra køretøjets yderskærm, fælgen er placeret. Afhængigt af den motoren din bil har, er målene også forskellige. De er de et sted mellem 50 - 55. Det er vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man undgår, at dækket {kommer til at skrabe mod yderkanten.

Når man bør montere brugte hjul på sin bil, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke blot at handle de første og de bedste. Her bør man både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan holde til, størrelsen på de fælge man bør handle, endvidere antallet af bolte der skal placeres i fælgen.

Reperationer på en Volkswagen Caravelle 1990-2003

Volkswagen Caravelle Affjedring / støddæmpereVolkswagen Caravelle AirconditionVolkswagen Caravelle Anhængertræk
Volkswagen Caravelle BatteriVolkswagen Caravelle BilplejeVolkswagen Caravelle Bremser
Volkswagen Caravelle Dæk & hjulVolkswagen Caravelle DækopbevaringVolkswagen Caravelle Elektrisk arbejde
Volkswagen Caravelle FejlsøgningVolkswagen Caravelle Firehjulsudmåling / Sporing af bilVolkswagen Caravelle Fælge
Volkswagen Caravelle GearkasseVolkswagen Caravelle KoblingVolkswagen Caravelle Lak- og malerarbejde
Volkswagen Caravelle MotorVolkswagen Caravelle OlieskiftVolkswagen Caravelle Pladearbejde (buler m.m.)
Volkswagen Caravelle RustarbejdeVolkswagen Caravelle ServiceeftersynVolkswagen Caravelle Skadesarbejde
Volkswagen Caravelle Stenslag & rudeskiftVolkswagen Caravelle StyretøjVolkswagen Caravelle Syn & klargøring
Volkswagen Caravelle Tandrem/kædekitVolkswagen Caravelle UdstødningVolkswagen Caravelle Undervognsbehandling