Vauxhall VXR8 2013-2018

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
6.0V8412Benzin5M14 x 1.55x12048 - 48
6.2V8577Benzin5M14 x 1.55x12048 - 48
Motor Type: 6.0Værdi
MotorV8
Hestekræfter412
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x120
ET mål mellem48 - 48
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 6.2Værdi
MotorV8
Hestekræfter577
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x120
ET mål mellem48 - 48
Vauxhall VXR8 2013-2018

Det korrekte ET mål er meget afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at dækket på automobilen vil komme til at påfører automobilens skærm kant. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at stålfælgen er for stort eller for bredt, men kan være et resulta af et afvigende mål. målet beretter om, hvor langt væk fra automobilens skærmkant, hjulet er placeret. Afhængigt af hvilken motor typen din Vauxhall VXR8 har, er ET-målene også afvigende. De er de et sted mellem 48 - 48. Det er vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at alufælgen kommer til at berører inderskærmen.

Når man skal montere brugte eller nye hjul på sin bil, skal man være henlede opmærksomheden på, ikke blot at investere i de første og bedste. Her skal man både være opmærksom på, hvad gummiet kan holde til, hvilken størrelse fælge man ønsker at investere i, samt hvor mange bolte der skal anvendes i hjulet.

For at få din bil til at være så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få monteret de helt rigtige hjul på din bil.

Krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet angiver, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På de fleste fælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så stort antal monteringspunkter i fælgen, så dækket kan monteres rigtigt. På dette køretøj et krydsmål på 5x120. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte fælgen har, mens 120 beretter om antallet af mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.

På den måde opdager du de rette alufælge

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor hurtigt køretøjet har lov til at køre med de monteret fælge. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på dækket, ikke bliver lavere end den højeste hastighed automobilen må fremføres med. Dit køretøj bør altså ikke kunne køre hurtigere end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor typen din bil har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den kan fremføres med og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

Der er en del forskellige data på hjuldæk, man alle bør tag med i beregninger, hvis overvejer nye hjul på sin bil. Med en dit køretøj er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.