Vauxhall Viva 2015-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.0iI374Benzin4M12 x 1.54x10038 - 50
Motor Type: 1.0iVærdi
MotorI3
Hestekræfter74
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem38 - 50
Vauxhall Viva 2015-2020

Ved montering af brugte eller nye dæk på autobilen, er det vigtigt at være obs på, ikke blot at købe de første man finder. Her skal man både henlede opmærksomheden på, hvad gummiet kan udfordres til, hvilken størrelse fælge man skal købe, endvidere antallet af bolte der skal være i hjulet.

Krydsmål på din Vauxhall Viva?

Krydsmålet oplyser om, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På de fleste fælge er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så stort antal huller i fælgen, så fælgen kan monteres korrekt. På det her køretøj et krydsmål på 4x100. Her angiver 4-tallet, antallet af bolte fælgen har, imens 100 fortæller antallet af mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.

På den måde opdager du de rigtige hjul

Der findes mange forskellige informationer på alufælge, man alle bør tage højde for, hvis man skal have nye fælge til sit køretøj. Med en din Vauxhall Viva er det vigtigt at du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor stærkt køretøjet må fremføres med de påsatte dæk. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er støbt på dækket, ikke bliver lavere end den maksimale hastighed køretøjet må fremføres med. Din bil bør altså ikke kunne køre med højere fart end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor typen dit køretøj har, kan der være forskel på, hvor stærkt den kan fremføres med og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk bør være udstyret med.

Med henblik på at få din bil til at køre så sikker og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du undersøger hjuldataene til enhver detalje, så du kan få monteret de rigtige fælge på dit køretøj.

Det korrekte ET mål er afgørende

I nogle tilfælde kan man komme udfor, at dækket på køretøjet vil komme til at ramme bilens skærm kant. Det er ikke Det samme som, at alufælgen er for stort eller for bredt, men kan være et resulta af et u-korrekt ET mål. ET målet beretter om, afstanden fra køretøjets skærmkant, dækket er placeret. Afhængigt af hvilken motor typen din Vauxhall Viva har, er ET-målene også afvigende. Helt overordnet ligger de mellem 38 - 50. Dog er det vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at stålfælgen kommer til at rammer skærmen.