Vauxhall Tigra 1994-2001

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.4iI489Benzin4M12 x 1.54x10046 - 49
1.6iI4105Benzin4M12 x 1.54x10046 - 49
Motor Type: 1.4iVærdi
MotorI4
Hestekræfter89
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem46 - 49
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 1.6iVærdi
MotorI4
Hestekræfter105
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem46 - 49
Vauxhall Tigra 1994-2001

Når man bør montere brugte dæk på autobilen, bør man være henlede opmærksomheden på, ikke kun at handle de første og de bedste. Her skal man både henlede opmærksomheden på, hvad gummiet kan udfordres til, hvilken størrelse fælge man bør handle, endvidere hvor mange bolte der skal være i hjulet.

På den måde finder du de rigtige dæk

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt automobilen må køre med de monteret hjul. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på gummiet, ikke bliver lavere end den højeste hastighed køretøjet kan fremføres med. Din bil må altså ikke kunne køre hurtigere end dækket kan tåle.Afhængigt af, motor størrelsen din bil har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den må fremføres med og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.

Der er en del forskellige info på fælge, man alle bør tage højde for, når overvejer nye alufælge til autobilen. Med en din Vauxhall Tigra er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Det korrekte ET mål er afgørende

I visse tilfælde kan man opleve, at fælgen på køretøjet kommer til at påfører bilens skærm kant. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at stålfælgen ikke passer, men kan være et resulta af et u-korrekt ET mål. målet beretter om, afstanden fra automobilens skærmkant, dækket er placeret. Afhængigt af den motoren din Vauxhall Tigra har, er ET-målene også forskellige. De ligger de et sted mellem 35 - 47. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man undgår, at alufælgen kommer til at berører yderkanten.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet fortæller, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På de fleste dæk er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange huller i dækket, så hjulet kan påsættes korrekt. På Vauxhall Tigra et krydsmål på 4x100. Her angiver 4-tallet, hvor mange bolte hjulet har, mens 100 fortæller antallet af mm. som er mellem bolte placeret diagonalt.

For at få dit køretøj til at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher hjuldataene til enhver detalje, således at du kan få monteret de rigtige dæk på din automobil.