Vauxhall Movano 1999-2010

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.5CDTiI4143Diesel5M14 x 1.55x13066 - 117
Motor Type: 2.5CDTiVærdi
MotorI4
Hestekræfter143
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x130
ET mål mellem66 - 117
Vauxhall Movano 1999-2010

Således finder du de rigtige hjul

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor hurtigt automobilen må fremføres med de monteret fælge. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er beskrevet på gummiet, ikke er lavere end den maksimale hastighed køretøjet må fremføres med. Dit køretøj bør altså ikke køre hurtigere end dækket er lavet til.Afhængigt af, hvilken motor dit køretøj har, kan der være forskel på, hvor stærkt den kan fremføres med og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør være udstyret med.

Der er mange variationer på hjuldata, man skal tage højde for, hvis overvejer nye eller brugte hjul til autobilen. Med en dit køretøj er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

Det korrekte ET mål er meget vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at stålfælgen på automobilen kommer til at skrabe mod køretøjets skærm kant. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at stålfælgen er for stort eller for bredt, det kan være resultatet af et afvigende mål. målet beretter om, afstanden fra køretøjets skærmkant, hjulet sidder. Afhængigt af den type motor din bil har, er målene også forskellige. De ligger de et sted mellem 66 - 66. Dog er det vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at fælgen kommer til at rammer yderkanten.

Med henblik på at få dit køretøj til at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du undersøger informationerne på dækkene til enhver detalje, således at du kan få sat de helt rette stålfælge på dit køretøj.

Når man skal montere brugte fælge på sin bil, er det vigtigt at være henlede opmærksomheden på, ikke blot at købe de første man finder. Her skal man både være obs på, hvad gummiet kan holde til, størrelsen på de fælge man vil købe, og så hvor mange bolte der skal placeres i fælgen.

Krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet fortæller, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit dæk. På mange alufælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så stort antal monteringspunkter i hjulet, så alufælgen kan monteres rigtigt. På dette køretøj hedder krydsmålet 5x130. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte fælgen har, imens 130 angiver antallet af mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.