Vauxhall Meriva 2003-2010

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Vauxhall Meriva 2003-2010

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet oplyser om, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På de fleste fælge er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange huller i stålfælgen, så alufælgen kan påsættes rigtigt. På det her køretøj et krydsmål på 5x110. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte stålfælgen har, imens 110 angiver antallet af mm. som er mellem bolte overfor hinanden.

Når man skal montere brugte eller nye fælge på sit køretøj, er det vigtigt at være obs på, ikke blot at købe de første og de bedste. man skal både være opmærksom på, hvad gummiet kan udfordres til, hvilken størrelse fælge man vil handle, endvidere hvor mange bolte der skal være i hjulet.

For at få dit køretøj til at være så sikker og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher hjuldataene til enhver detalje, så du kan få monteret de helt korrekte fælge på dit køretøj.

Det korrekte ET mål er afgørende

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at hjulet på køretøjet vil komme til at påfører køretøjets skærm kant. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at fælgen ikke passer, det kan være resultatet af et u-korrekt mål. ET målet indikerer, afstanden fra bilens yderskærm, dækket er placeret. Afhængigt af hvilken type motor din Vauxhall Meriva har, er ET-målene også forskellige. De er de et sted mellem 35 - 37. Det er vigtigt, at man Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at dækket {kommer til at berører skærmen.

På den måde opdager du de rette hjul

Der er mange forskellige informationer på hjuldæk, man bør tage højde for, hvis man skal have nye eller brugte dæk på sit køretøj. Med en din bil er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du køber dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor stærkt automobilen må køre med de påsatte hjul. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er støbt på dækket, ikke er lavere end den højeste hastighed køretøjet må køre. Dit køretøj må altså ikke køre med højere fart end dækket er lavet til.Afhængigt af, hvilken motor din Vauxhall Meriva har, kan der være afvigelser på, hvor hurtigt den kan køre og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør være udstyret med.

Reperationer på en Vauxhall Meriva 2003-2010

Vauxhall Meriva Affjedring / støddæmpereVauxhall Meriva AirconditionVauxhall Meriva Anhængertræk
Vauxhall Meriva BatteriVauxhall Meriva BilplejeVauxhall Meriva Bremser
Vauxhall Meriva Dæk & hjulVauxhall Meriva DækopbevaringVauxhall Meriva Elektrisk arbejde
Vauxhall Meriva FejlsøgningVauxhall Meriva Firehjulsudmåling / Sporing af bilVauxhall Meriva Fælge
Vauxhall Meriva GearkasseVauxhall Meriva KoblingVauxhall Meriva Lak- og malerarbejde
Vauxhall Meriva MotorVauxhall Meriva OlieskiftVauxhall Meriva Pladearbejde (buler m.m.)
Vauxhall Meriva RustarbejdeVauxhall Meriva ServiceeftersynVauxhall Meriva Skadesarbejde
Vauxhall Meriva Stenslag & rudeskiftVauxhall Meriva StyretøjVauxhall Meriva Syn & klargøring
Vauxhall Meriva Tandrem/kædekitVauxhall Meriva UdstødningVauxhall Meriva Undervognsbehandling