Vauxhall Insignia Country Tourer 2013-2017

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.0 BiTurbo CDTiI4192Diesel5M14 x 1.55x12041 - 45
2.0 CDTiI4161Diesel5M14 x 1.55x12041 - 45
Motor Type: 2.0 BiTurbo CDTiVærdi
MotorI4
Hestekræfter192
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x120
ET mål mellem41 - 45
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 2.0 CDTiVærdi
MotorI4
Hestekræfter161
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x120
ET mål mellem41 - 45
Vauxhall Insignia Country Tourer 2013-2017

Således opdager du de korrekte hjul

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt bilen har lov til at køre med de monteret fælge. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er beskrevet på gummiet, ikke bliver mindre end den maksimale hastighed bilen kan fremføres med. Din bil bør altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor typen dit køretøj har, er der afvigelser på, hvor hurtigt den må fremføres med og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal være udstyret med.

Der findes mange forskellige informationer på fælge, man skal tag med i beregninger, hvis overvejer nye dæk på sit køretøj. Med en dit køretøj er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du bestiller dem.

I forbindelse med at få din bil til at være så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du studere informationerne på fælgene til punkt og prikke, således at du kan få sat de helt korrekte dæk på din automobil.

Når man skal montere nye hjul på sit køretøj, skal man være opmærksom på, ikke blot at investere i de første man finder. Her skal man både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan tåle, hvor store fælge man bør handle, endvidere antallet af bolte der skal bruges i hjulet.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet angiver, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På de fleste fælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, det samme antal huller i dækket, så alufælgen kan påsættes korrekt. På det her køretøj hedder krydsmålet 5x115. Her angiver 5-tallet, hvor mange bolte dækket har, mens 115 angiver antallet af mm. som er mellem bolte overfor hinanden.

Det korrekte ET mål er afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at stålfælgen på bilen vil komme til at påfører bilens yderskærm. Dette er ikke Det samme som, at fælgen ikke passer, det kan være resultatet af et u-korrekt mål. målet indikerer, hvor langt væk fra bilens yderskærm, hjulet sidder. Afhængigt af hvilken motoren din bil har, er målene også afvigende. De er de mellem 40 - 40. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at fælgen kommer til at berører skærmkanten.