Vauxhall Insignia Country Tourer 2017-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.0 BiTurbo CDTiI4192Diesel5M14 x 1.55x12041 - 45
2.0 CDTiI4168Diesel5M12 x 1.55x11540 - 40
Motor Type: 2.0 BiTurbo CDTiVærdi
MotorI4
Hestekræfter192
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM14 x 1.5
Krydsmål5x120
ET mål mellem41 - 45
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 2.0 CDTiVærdi
MotorI4
Hestekræfter168
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x115
ET mål mellem40 - 40
Vauxhall Insignia Country Tourer 2017-2020

For at få din Vauxhall Insignia Country Tourer til at køre så sikker og optimalt som muligt, er det derfor vigtigt at, du studere hjuldataene til punkt og prikke, så du kan få sat de helt korrekte fælge på dit køretøj.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet angiver, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din alufælge. På de fleste alufælge er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i hjulet, så hjulet kan påsættes korrekt. På den her bil hedder krydsmålet 5x115. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte alufælgen har, mens 115 fortæller hvor mange mm. som er mellem to bolte overfor hinanden.

Således finder du de rette fælge

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt køretøjet har lov til at køre med de påsatte dæk. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er trykt på dækket, ikke er mindre end den maksimale hastighed køretøjet må fremføres med. Din bil må altså ikke kunne køre med højere hastighed end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den må køre og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal være udstyret med.

Der findes rigtig mange variationer på informationer på alufælge, man bør tag med i beregninger, hvis overvejer brugte dæk til sin slæde. Med en dit køretøj er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Når man overvejer motering af brugte eller nye dæk på autobilen, bør man være obs på, ikke kun at købe de første og de bedste. Her bør man både være opmærksom på, hvad dækket kan holde til, størrelsen på de fælge man vil købe, samt hvor mange bolte der skal bruges i hjulet.

Det rigtige ET mål er afgørende

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at stålfælgen på automobilen vil komme til at påfører bilens skærm kant. Det er ikke Det samme som, at hjulet er for stort eller for bredt, men kan være resultatet af et forkert ET mål. ET målet indikerer, afstanden fra bilens skærmkant, fælgen sidder. Afhængigt af hvilken motoren din Vauxhall Insignia Country Tourer har, er ET-målene også afvigende. De ligger de et sted mellem 40 - 40. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man undgår, at hjulet kommer til at rammer yderkanten.