Vauxhall Corsa 2000-2006

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Vauxhall Corsa 2000-2006

Således finder du de rigtige alufælge

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt køretøjet har lov til at køre med de monteret dæk. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er angivet på gummiet, ikke bliver mindre end den højeste hastighed automobilen kan køre. Din Vauxhall Corsa bør altså ikke køre med højere fart end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor størrelsen din Vauxhall Corsa har, kan der være afvigelser på, hvor stærkt den må køre og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk skal være udstyret med.

Der findes en del variationer på info på fælge, man alle skal tag med i beregninger, hvis man skal have brugte fælge på sin slæde. Med en din bil er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du bestiller dem.

Ved montering af brugte eller nye fælge på sin slæde, bør man være henlede opmærksomheden på, ikke blot at købe de første man finder. man skal både være opmærksom på, hvad dækket kan holde til, hvilken størrelse fælge man skal handle, endvidere hvor mange bolte der skal bruges i hjulet.

Hvilket krydsmål på dit køretøj?

Krydsmålet angiver, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På mange alufælge er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i hjulet, så fælgen kan påsættes rigtigt. På denne bil er krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, hvor mange bolte alufælgen har, mens 100 angiver hvor mange mm. som er mellem bolte overfor hinanden.

Det korrekte ET mål er meget vigtigt

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at hjulet på bilen vil komme til at påfører bilens yderskærm. Dette er ikke Det samme som, at fælgen er for stort eller for bredt, men kan være resultatet af et forkert mål. målet indikerer, hvor langt væk fra automobilens skærmkant, hjulet er placeret. Afhængigt af hvilken motor typen dit køretøj har, er ET-numrene også afvigende. Helt overordnet er de et sted mellem 39 - 44. Det er vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at hjulet kommer til at skrabe mod yderkanten.

For at få dit køretøj til at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher data på fælgene til punkt og prikke, således at du kan få monteret de helt rette dæk på din slæde.