Vauxhall Astra 2004-2010

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Vauxhall Astra 2004-2010

Det rigtige ET mål er afgørende

I visse tilfælde kan man opleve, at stålfælgen på køretøjet kommer til at påfører automobilens yderskærm. Det er ikke Det samme som, at hjulet ikke passer, det kan være resultatet af et forkert mål. ET målet viser, afstanden fra automobilens yderskærm, hjulet er placeret. Afhængigt af hvilken motoren dit køretøj har, er ET-målene også forskellige. De er de et sted mellem 39 - 42. Dog er det vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at dækket kommer til at skrabe mod skærmkanten.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet fortæller, målet mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På mange hjul er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så stort antal huller i hjulet, så stålfælgen kan påsættes rigtigt. På den her bil hedder krydsmålet 5x105. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte hjulet har, imens 105 fortæller antallet af mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.

Når man bør montere brugte hjul på sin bil, er det vigtigt at være obs på, ikke kun at investere i de første og de bedste. Her skal man både være opmærksom på, hvad dækket kan tåle, størrelsen på de fælge man vil handle, og så hvor mange bolte der skal bruges i hjulet.

Med henblik på at få din bil til at være så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du researcher data på fælgene til enhver detalje, således at du kan få monteret de helt rette dæk på din automobil.

På den måde opdager du de rette alufælge

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor hurtigt bilen har lov til at fremføres med de monteret hjul. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er støbt på dækket, ikke bliver lavere end den maksimale hastighed bilen kan fremføres med. Din Vauxhall Astra må altså ikke køre med højere fart end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, er der forskel på, hvor stærkt den må fremføres med og dermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk bør have.

Der findes en del variationer på informationer på fælge, man alle bør tage højde for, når man skal have nye eller brugte dæk til sin bil. Med en din bil er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du bestiller dem.