Vauxhall Antara 2007-2010

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.0 CDTiI4148Diesel5M12 x 1.55x11545 - 46
2.4iI4138Benzin5M12 x 1.55x11545 - 46
Motor Type: 2.0 CDTiVærdi
MotorI4
Hestekræfter148
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x115
ET mål mellem45 - 46
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 2.4iVærdi
MotorI4
Hestekræfter138
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x115
ET mål mellem45 - 46
Vauxhall Antara 2007-2010

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet fortæller, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På de fleste stålfælge er der 4-5 bolte, og det er derfor vigtigt, det samme antal monteringspunkter i stålfælgen, så stålfælgen kan påsættes rigtigt. På det her køretøj et krydsmål på 5x115. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte stålfælgen har, mens 115 beretter om hvor mange mm. som er mellem to bolte placeret diagonalt.

Ved montering af nye dæk på autobilen, bør man være henlede opmærksomheden på, ikke blot at handle de første man finder. Her skal man både være obs på, hvad dækket kan udfordres til, hvor store fælge man vil købe, samt antallet af bolte der skal placeres i hjulet.

Det korrekte ET mål er meget afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at fælgen på automobilen vil komme til at ramme køretøjets yderskærm. Det er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at fælgen ikke passer, det kan være et resulta af et afvigende ET mål. ET målet indikerer, hvor langt væk fra køretøjets yderskærm, hjulet er placeret. Afhængigt af hvilken motoren din bil har, er målene også forskellige. De er de mellem 45 - 46. Dog er det vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at hjulet kommer til at rammer yderkanten.

For at få dit køretøj til både at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du undersøger data på hjulene til punkt og prikke, så du kan få sat de rigtige alufælge på din automobil.

Således finder du de rigtige alufælge

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt køretøjet har lov til at fremføres med de påsatte fælge. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er angivet på dækket, ikke er lavere end den højeste hastighed automobilen kan fremføres med. Din bil må altså ikke køre med højere hastighed end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor størrelsen din bil har, er der forskel på, hvor hurtigt den kan køre og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde have.

Der er en del variationer på informationer på fælge, man skal tag med i beregninger, når overvejer nye eller brugte dæk til sin slæde. Med en din bil er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.