Vauxhall Antara 2011-2015

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
2.2 CDTiI4181Diesel5M12 x 1.55x11545 - 46
2.4iI4169Benzin5M12 x 1.55x11545 - 46
Motor Type: 2.2 CDTiVærdi
MotorI4
Hestekræfter181
BrændstofDiesel
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x115
ET mål mellem45 - 46
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 2.4iVærdi
MotorI4
Hestekræfter169
BrændstofBenzin
Antal bolte5
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål5x115
ET mål mellem45 - 46
Vauxhall Antara 2011-2015

Ved montering af brugte hjul på sin slæde, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke blot at købe de første og bedste. Her skal man både være opmærksom på, hvad dækket kan udfordres til, størrelsen på de fælge man vil købe, samt antallet af bolte der skal anvendes i hjulet.

Sådan opdager du de korrekte hjul

Der findes rigtig mange variationer på data på hjuldæk, man alle bør tag med i beregninger, hvis man skal have nye alufælge til sin slæde. Med en din Vauxhall Antara er det vigtigt du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Hastighedsgodkendelsen viser, hvor stærkt køretøjet må køre med de monteret hjul. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er angivet på gummiet, ikke er mindre end den højeste hastighed bilen må køre. Din Vauxhall Antara må altså ikke køre med højere fart end dækket er lavet til.Afhængigt af, hvilken motor din Vauxhall Antara har, er der forskel på, hvor hurtigt den kan køre og altså også den hastighedsgodkendelse dine dæk burde have.

For at få din bil til at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du studere hjuldataene til enhver detalje, så du kan få sat de helt rette hjul på din bil.

Krydsmål på din Vauxhall Antara?

Krydsmålet oplyser om, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i din fælge. På de fleste dæk er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så stort antal monteringspunkter i alufælgen, så alufælgen kan påsættes korrekt. På Vauxhall Antara er krydsmålet 5x115. Her angiver 5-tallet, antallet af bolte fælgen har, mens 115 fortæller antallet af mm. som er mellem bolte overfor hinanden.

Det korrekte ET mål er afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at fælgen på automobilen vil komme til at skrabe mod køretøjets skærm kant. Dette er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at alufælgen ikke passer, det kan være et resulta af et forkert ET mål. ET målet viser, hvor langt væk fra bilens yderskærm, alufælgen sidder. Afhængigt af hvilken type motor din bil har, er målene også forskellige. De ligger de et sted mellem 45 - 46. Det er vigtigt, at du retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at dækket kommer til at skrabe mod inderskærmen.