Vauxhall Adam 2013-2020

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.2iI468Benzin4M12 x 1.54x10039 - 47
1.4iI499Benzin4M12 x 1.54x10039 - 47
Motor Type: 1.2iVærdi
MotorI4
Hestekræfter68
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem39 - 47
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 1.4iVærdi
MotorI4
Hestekræfter99
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem39 - 47
Vauxhall Adam 2013-2020

Det rigtige ET mål er meget afgørende

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at hjulet på automobilen vil komme til at påfører køretøjets skærm kant. Det er ikke Det samme som, at dækket ikke passer, det kan være et resulta af et forkert ET mål. målet beretter om, hvor langt væk fra automobilens yderskærm, alufælgen sidder. Afhængigt af hvilken type motor din bil har, er ET-målene også forskellige. De er de mellem 39 - 47. Dog er det vigtigt, at man retter sig efter ET målet, så man kommer udenom, at alufælgen kommer til at rammer skærmkanten.

I forbindelse med at få din bil til at køre så sikker og optimalt som det er muligt, er det derfor essentielt at, du researcher data på dækkene til punkt og prikke, således at du kan få monteret de helt rigtige dæk på din slæde.

Ved montering af brugte dæk på autobilen, skal man være opmærksom på, ikke blot at handle de første og bedste. Her skal man både være obs på, hvad gummiet kan holde til, hvor store fælge man ønsker at investere i, samt hvor mange bolte der skal placeres i hjulet.

Krydsmål på din Vauxhall Adam?

Krydsmålet oplyser om, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i din stålfælge. På mange hjul er der 4-5 bolte, og det er altså vigtigt, der er lige så mange monteringspunkter i stålfælgen, så dækket kan monteres korrekt. På dette køretøj et krydsmål på 4x100. Her angiver 4-tallet, antallet af bolte alufælgen har, imens 100 angiver hvor mange mm. som er mellem to bolte overfor hinanden.

Således opdager du de rette dæk

Der findes en del variationer på hjuldata, man alle skal tag med i beregninger, hvis man skal have nye eller brugte fælge på autobilen. Med en dit køretøj er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du lægger en ordre på dem.

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt bilen må køre med de monteret fælge. Det er derfor vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er støbt på gummiet, ikke bliver lavere end den højeste hastighed automobilen må køre. Din Vauxhall Adam må altså ikke kunne køre med højere fart end dækket er lavet til.Afhængigt af, motor størrelsen din Vauxhall Adam har, kan der være afvigelser på, hvor hurtigt den kan køre og altså også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk burde være udstyret med.