Toyota Yaris 1999-2005

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
1.0iI467Benzin4M12 x 1.54x100 - 45
Vi anbefaler at du køber dæk og fælge hos Dækbutikken.dk - besøg dem her
1.3iI484Benzin4M12 x 1.54x100 - 45
Motor Type: 1.0iVærdi
MotorI4
Hestekræfter67
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem - 45
Vi anbefaler Dækbutikken.dk - Klik her
Motor Type: 1.3iVærdi
MotorI4
Hestekræfter84
BrændstofBenzin
Antal bolte4
Bolt størrelseM12 x 1.5
Krydsmål4x100
ET mål mellem - 45
Toyota Yaris 1999-2005

Ved montering af brugte eller nye fælge på sin bil, skal man være opmærksom på, ikke blot at handle de første man finder. man skal både henlede opmærksomheden på, hvad dækket kan holde til, størrelsen på de fælge man ønsker at handle, og så antallet af bolte der skal bruges i hjulet.

Sådan finder du de rigtige alufælge

Hastighedsgodkendelsen indikerer, hvor hurtigt køretøjet må fremføres med de påsatte dæk. Det er altså vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, som er trykt på gummiet, ikke er mindre end den højeste hastighed automobilen kan fremføres med. Din bil må altså ikke køre med højere hastighed end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, kan der være forskel på, hvor stærkt den må køre og hermed også hvilken hastighedsgodkendelse dine dæk skal have.

Der findes en del forskellige informationer på alufælge, man bør tage højde for, når man skal have brugte stålfælge til sit køretøj. Med en din bil er det vigtigt at du tjekker dækkenes hastighedsgodkendelse, før du investerer i dem.

I forbindelse med at få dit køretøj til at køre så perfekt og optimalt som det er muligt, er det derfor vigtigt at, du undersøger informationerne på fælgene til punkt og prikke, således at du kan få sat de rette dæk på din slæde.

Det rigtige ET mål er afgørende

Under nogle omstændigheder kan man opleve, at stålfælgen på køretøjet vil komme til at påfører bilens yderskærm. Det er ikke Det samme som, at hjulet er for stort eller for bredt, men kan være resultatet af et forkert mål. målet beretter om, hvor langt væk fra bilens yderskærm, stålfælgen er placeret. Afhængigt af hvilken type motor din bil har, er ET-numrene også forskellige. Helt overordnet ligger de et sted mellem 39 - 51. Dog er det vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at alufælgen kommer til at berører yderkanten.

Krydsmål på din bil?

Krydsmålet fortæller, afstanden mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På mange dæk er der et forskelligt antal bolte, og det er derfor vigtigt, der er lige så stort antal huller i dækket, så dækket kan påsættes korrekt. På dette køretøj hedder krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, hvor mange bolte fælgen har, imens 100 fortæller antallet af mm. der er mellem to bolte overfor hinanden.