Toyota Starlet 1995-1999

Motor modelMotorHestekræfterBrændstofAntal bolteBolt størrelseKrydsmålET mål mellem
Toyota Starlet 1995-1999

Ved montering af brugte dæk på sit køretøj, er det vigtigt at være opmærksom på, ikke kun at investere i de første og bedste. Her bør man både være obs på, hvad gummiet kan tåle, hvilken størrelse fælge man bør investere i, samt antallet af bolte der skal bruges i fælgen.

Det rigtige ET mål er afgørende

Under nogle omstændigheder kan man komme udfor, at fælgen på automobilen vil komme til at skrabe mod bilens skærm kant. Dette er ikke Det samme som, at hjulet ikke passer, det kan være et resulta af et u-korrekt ET mål. målet beretter om, hvor langt væk fra køretøjets skærmkant, fælgen er placeret. Afhængigt af hvilken motoren dit køretøj har, er ET-numrene også afvigende. Helt overordnet ligger de et sted mellem 45 - 45. Det er vigtigt, at du Følger anvisningerne, så man kommer udenom, at hjulet kommer til at skrabe mod inderskærmen.

I forbindelse med at få dit køretøj til både at køre så perfekt og optimalt som muligt, er det derfor essentielt at, du studere informationerne på dækkene til punkt og prikke, således at du kan få sat de korrekte alufælge på din automobil.

På den måde opdager du de rigtige alufælge

Hastighedsgodkendelsen fortæller, hvor hurtigt bilen har lov til at fremføres med de påsatte dæk. Det er dermed vigtigt, at hastighedsgodkendelsen, der er trykt på dækket, ikke bliver mindre end den maksimale hastighed bilen kan fremføres med. Dit køretøj bør altså ikke kunne køre hurtigere end dækket er fremstillet til.Afhængigt af, motor størrelsen dit køretøj har, kan der være forskel på, hvor hurtigt den må køre og hermed også den hastighedsgodkendelse dine dæk bør være udstyret med.

Der findes en del forskellige hjuldata, man alle bør tag med i beregninger, hvis overvejer brugte stålfælge til autobilen. Med en din bil er det vigtigt du undersøger dækkenes hastighedsgodkendelse, før du handler dem.

Krydsmål på din Toyota Starlet?

Krydsmålet angiver, hvor langt der er mellem fra bolt til bolten på fælgen i dit hjul. På de fleste stålfælge er der et forskelligt antal bolte, og det er altså vigtigt, det samme antal huller i stålfælgen, så hjulet kan påsættes korrekt. På den her bil hedder krydsmålet 4x100. Her angiver 4-tallet, hvor mange bolte dækket har, imens 100 fortæller antallet af mm. som er mellem bolte overfor hinanden.